021-7356

دسته بندی محصولات

  • عکاسی

  • فیلمبرداری

  • نورپردازی

  • صدابرداری

  • لوازم جانبی

  • محصولات دست دوم

دوربین برای رشته گرافیک و عکاسی ؛ کدام دوربین برای دانشجویان بهتر است؟

دوربین برای رشته گرافیک و عکاسی ؛ کدام دوربین برای دانشجویان بهتر است؟

ما  در این سری از مقالات راهنمای خرید دوربین، لیستی از دوربین برای رشته گرافیک و عکاسی را معرفی می‌کنیم. انتخاب دوربین عکاسی، در بین هزاران مدل با کارکردهای متفاوت، آن هم برای هنرجویانی که اول راه هستند و اطلاعات زیادی درباره قابلیت‌های دوربین‌ ندارند، کار دشواری است. با مجله نورنگار همراه باشید تا شما را در انتخاب دوربین مناسب راهنمایی کند.

دوربین Canon 4000D

مشخصات

نوع دوربین: DSLR با حسگر APS-C
رزولوشن: 18 مگاپیکسل
مانت لنز: Canon EF-S
نمایشگر: 2.7 اینچی ثابت
منظره‌یاب: نوری
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری: Full HD 1080p/ 30fps

مزایا:

  • قیمت بسیار مناسب
  • اندازه بسیار کوچک
  • امکان استفاده از لنز‌های مختلف DSLR های کانن

معایب:

  • بدنه نسبتا ضعیف برای استفاده همراه با لنز‌های زوم سنگین
  • نمایشگر کوچک و ثابت
  • سرعت کم عکاسی پی‌درپی

دوربین‌های کانن معمولا طوری نامگذاری می‌شوند که هرچه تعداد رقم‌های آن بیشتر باشد، در رده پایین‌تری قرار می‌گیرد. دوربین 4000D کانن هم همین‌طور است.

این دوربین ارزان‌ترین دوربینDSLR  کانن است که از ساده‌ترین حسگر خودش، یعنی CMOS APS-C با رزولوشن 18Mpاستفاده کرده است. اگرچه رزولوشن این دوربین نسبتا پایین است، اما برای اغلب پروژه‌هایی که دانشجویان رشته‌های عکاسی و گرافیک انجام می‌دهند کافی‌ست. شما می‌توانید عکس‌های این دوربین را در اندازه 50x70cm به راحتی چاپ کنید.

حسگر بزرگ این دوربین کیفیت فوق‌العاده‌ای دارد و می‌تواند علاوه‌بر عکاسی، ویدئو‌هایی با رزولوشن Full HD 1080p هم ضبط کند.

برای عکاسی پی‌درپی می‌توانید با سرعت 3 فریم بر ثانیه با این دوربین، عکس بگیرید؛ هرچند این سرعت خیلی زیاد نیست، اما باتوجه به رزولوشن بالا و کیفیت عکس‌ها قابل قبول است.

نکته مهم درباره کانن 4000D این است که این دوربین از همه لنز‌های سری EF و EF-s پشتیبانی می‌کند؛ یعنی به جز لنز‌های سری M و RF کانن که برای دوربین‌های بدون آینه این شرکت ارائه شده، تمامی لنز‌هایی که برای این شرکت ساخته شده است را می‌توانید روی این دوربین استفاده کنید. این لنز‌ها در بازار بسیار متنوع و دردسترس هستند. جز کانن، برند‌های دیگر هم گزینه‌های زیادی با قیمت‌های بسیار مناسب برای این دوربین‌ها عرضه می‌کنند.

این دوربین مجهز به WiFi هم هست؛ می‌توانید دوربین را به گوشی‌های هوشمند وصل کنید و عکس هایی که با آن می‌گیرید را به گوشی منتقل کرده و ویرایش کنید.

در کل این دوربین یکی از بهترین و ارزان‌ترین دوربین‌های عکاسی برای تازه‌کارهای رشته گرافیک و عکاسی محسوب می‌شود.

دوربین Nikon D3500

مشخصات

نوع دوربین: DSLR با حسگر APS-C
رزولوشن: 24.2 مگاپیکسل
مانت لنز: Nikon DX
نمایشگر: 3 اینچی ثابت غیر لمسی
منظره‌یاب: نوری
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری: Full HD / 30fps

مزایا:

  • ارگونومی و کیفیت ساخت فوق‌العاده
  • رزولوشن و داینامیک رنج بالای حسگر
  • قیمت بسیار مناسب
  • باطری بسیار قوی

معایب:

  • فیلمبرداری محدود بدون رزولوشن 4K
  • نمایشگر ثابت و غیرلمسی
  • نداشتن جک ورودی میکروفون

یکی از محبوب‌ترین دوربین‌های DSLR سطح مبتدی نیکون، مدل D3500 است. این دوربین یک مد آموزشی دارد که اتفاقا برای رشته گرافیک و عکاسی عالی است؛ چون خیلی از قابلیت‌های دوربین را به صورت تصویری با مشخصات کامل به شما آموزش می‌دهد.

حسگر این دوربین CMOS و از نوع DX (حسگر‌های APS-C نیکون) است و 24.2 مگاپیکسل هم رزولوشن دارد.

پردازشگر به کار رفته در نیکون D3500، از نوع EXPEED 4 است که می‌توانید حساسیت آن را از 100 تا 25600 افزایش دهید. سرعت عکاسی پی‌درپی این دوربین 5 فریم بر ثانیه است که برای کار‌های معمول عکس‌برداری نسبتا کافی‌ست.

این دوربین چندان جدید نیست و به همین دلیل هم فیلمبرداری آن محدود به رزولوشن Full HD می‌شود؛ اما می‌تواند با همین رزولوشن، با سرعت 60 فریم بر ثانیه، ویدئو‌های اسلوموشن ضبط کند.

کنترل از راه دور دوربین D3500 با برنامه SnapBridge خود نیکون انجام می‌شود. با این برنامه می‌توانید از طریق بلوتوث، با مصرف انرژی بسیار کم به دوربین وصل شوید و عکس‌های مورد نظرتان را به گوشی منتقل کنید.

نمایشگر 3 اینچی این دوربین رزولوشن 921 هزار نقطه‌ای دارد و کیفیت تصویر آن حتی در نور زیاد هم عالی است. اما متاسفانه نمایشگر این مدل لمسی نیست و برای فوکوس کردن، به 11 نقطه فوکوس تشخیص فاز خود دوربین محدود هستید. این نمایشگر بازشو هم نیست و صرفا روی بدنه ثابت شده است و عکاسی و فیلمبرداری در زوایای پیچیده را بسیار مشکل‌ می‌کند.

نهایتا اینکه باطری روی این دوربین به طرز عجیبی قدرتمند است. این باطری می‌تواند با هر بار شارژ حدود 1500 عکس بگیرد. عملا با کاربری روزانه 100 یا 200 عکس برای یک هنرجوی عکاسی، احتمالا گاهی اوقات فراموش می‌کنید که دقیقا چه زمانی آن را شارژ کرده بودید!

دوربین Canon 2000D

مشخصات

نوع دوربین: DSLR با حسگر APS-C
رزولوشن: 24.1 مگاپیکسل
مانت لنز: Canon EF-S
نمایشگر: 3 اینچی ثابت
منظره‌یاب: نوری
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری: Full HD 1080p/ 30fps

مزایا:

  • قیمت بسیار مناسب
  • نمایشگر 3 اینچی با رزولوشن 920 هزار نقطه‌ای
  • حسگر با کیفیت با رزولوشن 24 مگاپیکسل

معایب:

  • بدنه نسبتا ضعیف برای استفاده با لنز‌های زوم سنگین
  • نمایشگر ثابت و غیرلمسی
  • سرعت عکاسی پی‌درپی کم

این دوربین در ایالات متحده با نام EOS Rebel T7 عرضه می‌شود و بسیار معروف‌تر از مدل 4000D است. کیفیت بسیار خوب عکس‌های این مدل در برابر قیمت مقرون‌به‌صرفه دوربین، باعث شده تا نام آن را تقریبا در همه لیست‌های دوربین‌های DSLR پایه ببینیم.

این دوربین چند سالی هست که در بازار موجود است و افت قیمت، آن را به یکی از بهترین گزینه‌های خرید برای رشته گرافیک و عکاسی تبدیل کرده.

کانن 2000D، با سرعت 3 فریم بر ثانیه عکس می‌گیرد و نقاط فوکوس آن هم مانند 4000D فقط 9 نقطه است. از آنجا که نمایشگر این دوربین هم لمسی نیست، صرفا می‌توانید با منظره‌یاب دوربین (مانند دوربین‌های DSLR قدیمی) روی سوژه فوکوس کنید. اما نمایشگر 3 اینچی آن بزرگ‌تر از 4000D است و با رزولوشن 920 هزار نقطه‌ای و نمایشگر استاندارد، با بسیاری از دوربین‌های رده‌بالاتر کیفیتی یکسان دارد.

مزیت مهم این دوربین، استفاده از حسگر 24.1MP APS-C CMOS در بدنه آن است. این حسگر یکی از بهترین و پرکاربرد‌ترین حسگر‌های کانن در دوربین‌های میان‌رده این شرکت است و کیفیت بسیار بالایی دارد. علاوه‌بر همه اینها، این دوربین همراه با لنز کیت روی آن که EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II است، زیر 500 دلار قیمت دارد که یکی از ارزان‌ترین گزینه‌ها در بین تمام دوربین‌های DSLR محسوب می‌شود.

دوربین Canon 250D

مشخصات

نوع دوربین: DSLR با حسگر APS-C و تکنولوژی Dual Pixel RAW
رزولوشن: 24.1 مگاپیکسل
مانت لنز: Canon EF-S
نمایشگر: 3 اینچی لمسی متحرک
منظره‌یاب: نوری
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری: UHD 4K / 30fps

مزایا:

  • فیلمبرداری 4K
  • نمایشگر 3 اینچی لمسی بازشو
  • تکنولوژی پیشرفته Dual Pixel AF برای فوکوس

معایب:

  • بدنه نسبتا ضعیف برای استفاده با لنز‌های زوم سنگین
  • تعداد نقاط فوکوس تشخیص فاز محدود

شاید کانن 250D ارزان‌ترین دوربین DSLR کانن نباشد، اما واقعا ارزش تک‌تک ریال‌هایی که بابت آن می‌دهید را دارد! این دوربین هم مانند Canon 2000D از یک حسگر 24.1 مگاپیکسلی استفاده می‌کند، اما پردازشگر آن به جای DGIC 4+، از نوع DIGIC 8 (بسیار پیشرفته‌تر از مدل 2000D) است.

به لطف این پردازشگر بسیار پرسرعت، کانن 250D می‌تواند با حساسیت ISO 100-25600 عکاسی کند و علاوه‌براین می‌تواند با رزولوشن UHD 4K هم فیلم بگیرد. این دوربین احتمالا ارزان‌ترین دوربین dslr برای تازه‌کار‌ها است که می‌تواند با رزولوشن 4K فیلمبرداری کند.

از سوی دیگر، نمایشگر این دوربین با اندازه 3 اینچی، رزولوشنی برابر 1,040 میلیون نقطه‌ای دارد و لمسی است. نمایشگر لمسی در کنار استفاده از تکنولوژی Dual Pixel AF در این دوربین، به شما اجازه می‌دهد تا در هنگام فیلمبرداری یا عکاسی روی حالت Live View، هر نقطه‌ای از تصویر را که لمس می‌کنید، دوربین با سرعتی باورنکردنی و البته کاملا بی‌صدا روی همان نقطه فوکوس ‌کند.

این قابلیت برای دوربینی که تنها 9 نقطه فوکوس دارد، بسیار عالی است و همه نقاط روی تصویر را به نقاط فوکوس شما تبدیل می‌کند. نمایشگر 250D به صورت بازشو طراحی شده است و شما می‌توانید دوربین را در هر ارتفاعی نگه داشته و به راحتی با آن کادربندی و فوکوس کنید.

کانن 250D علاوه‌بر WiFi، امکان ارتباط بی‌سیم با بلوتوث را هم دارد. طبیعتا بلوتوث مصرف باطری بسیار کمتری دارد و می‌توانید با خیال راحت، آن را در تمام طول روز روشن بگذارید تا هم عکس‌هایی که می‌گیرید از طریق بلوتوث منتقل شوند و هم بتوانید از گوشی همراه هوشمند خودتان برای کنترل دوربین از راه دور از طریق بلوتوث استفاده کنید.

لنز کیت روی این هم EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM است که همانطور که از عبارت IS در نام آن حدس می‌زنید دارای لرزشگیر اپتیکال می‌باشد؛ هر چند که خود دوربین در حالت فیلمبرداری هم یک لرزشگیر نرم‌افزاری روی تصویر استفاده می‌کند که تا حد زیادی لرزش‌های دست را خنثی می‌کند. این لنز از نوع STM است و جزو لنز‌های بسیار سریع و بی‌صدای کانن برای فیلمبرداری محسوب می‌شود.

دوربین Nikon D5600

مشخصات

نوع دوربین: DSLR با حسگر APS-C
رزولوشن: 24.2 مگاپیکسل
مانت لنز: Nikon DX
نمایشگر: 3 اینچی لمسی با فوکوس روی تصویر
منظره‌یاب: نوری
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری: Full HD / 60fps

مزایا:

  • ارگونومی و کیفیت ساخت فوق‌العاده
  • رزولوشن و داینامیک رنج بالای حسگر
  • نمایشگر لمسی و بازشو

معایب:

  • فیلمبرداری محدود بدون رزولوشن 4K
  • نمایشگر ثابت و غیر لمسی

 

دوربین‌های DSLR شرکت نیکون دارای رده‌های مختلفی هستند که گروه دوربین‌های رده‌پایین و متوسط آن‌ها، با رده‌بندی 3000، 5000 و 7000 شناخته می‌شوند. جدیدترین و کامل‌ترین مدل در گروه 3000 همان مدل D3500 است که برایتان معرفی کردیم. اما در رده‌‌ی بالاتر، گروه 5000 را داریم که درحال‌حاضر کامل‌ترین آنها دوربین نیکون D5600 است.

یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های D5600 با D3500 به بدنه آن‌ها برمی‌گردد. نیکون روی این دوربین از یک نمایشگر لمسی 3 اینچی استفاده کرده است که می‌تواند به بیرون باز شده و با زاویه 180 درجه به اطراف بچرخد. پس این دوربین می‌تواند برای فیلمبرداری یا عکاسی در زوایای خاص بسیار راحت‌تر از D3500 باشد. اما از همه مهم‌تر اینکه امکان فوکوس روی صفحه نمایش را هم دارد؛ یعنی می‌توانید با لمس کردن هر نقطه‌ای روی تصویر، روی همان نقطه فوکوس کنید و عکس بگیرید.

اگرچه این دوربین هم به موتور فوکوس پیشرفته‌ای برای عکاسی مجهز شده است، اما سیستم فوکوس زنده (روی نمایشگر) که از تکنولوژی تشخیص کنتراست استفاده می‌کند، به پای تکنولوژی Dual Pixel AF کانن نمی‌رسد و سرعت و دقت کانن برای این کار، بسیار بالاتر از نیکون D5600 است.

این دوربین مزیت‌هایی دارد. از جمله اینکه موتور فوکوس آن 39 نقطه‌ای است و برای عکاسی، بسیار پرسرعت و دقیق عمل می‌کند. از سوی دیگر این دوربین به خوبی با سیستم‌های نورپردازی نیکون هماهنگ می‌شود و به‌واسطه آن، سیستم‌های نورپردازی اختصاصی Creative Lighting نیکون را در اختیار دارید.

حسگر D5600 از نوع CMOS و دارای رزولوشن 24.2 مگاپیکسل است و حساسیت آن در نور کم می‌تواند تا ISO 25600 بالا برود. اصولا عملکرد حسگر‌های نیکون در نور کم بسیار خوب است و می‌توانید ‌به‌راحتی از حساسیت‌های بالای آن عکس‌هایی با کیفیت قابل قبول به دست آورید.

بنابراین این دوربین یکی از بهترین دوربین‌های عکاسی برای رشته گرافیک و عکاسی (خصوصا برای عکاسی پرتره) به شمار می‌رود.

دوربین Canon EOS M50 Mark II

مشخصات

نوع دوربین: بدون آینه با حسگر APS-C
رزولوشن: 24.1 مگاپیکسل
مانت لنز: Canon M
نمایشگر: 3 اینچی لمسی و باز شو
منظره‌یاب: الکترونیکی
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری: UHD 4K / 30fps

مزایا:

  • بدنه بسیار کوچک و سبک
  • سرعت عکاسی بسیار بالا
  • نمایشگر لمسی و بازشو
  • قفل فوکوس روی چشم

معایب:

  • عدم پشتیبانی طبیعی از لنز‌های محبوب EF و EF-S کانن
  • دکمه‌های کنترلی کم‌تعداد

کانن خیلی قبل‌تر از اینکه به سراغ دوربین‌های بدون آینه فول‌فریم با مانت RF برود، دوربین‌های فول‌فریم را با یک مانت مخصوص به نام M شروع کرد. یکی از بهترین دوربین‌های این شرکت در این رده Canon EOS M50 بود که بعدا با به‌روز‌رسانی آن، مدل جدیدتر یا در واقع نسخه دوم از آن را با نام Canon EOS M50 Mark II معرفی کرد که دوربین بسیار کارآمدی محسوب می‌شود.

دلیل اینکه این دوربین محبوبیت کمتری نسبت به DSLR های کانن پیدا کرد، عدم پشتیبانی طبیعی از لنز‌های محبوب EF و EF-S کانن بود. (البته می‌توانید با مبدل مخصوص این کار را انجام دهید). واقعیت این است که بسیاری از عکاسان تازه‌کار و هنرجویان عکاسی و گرافیک، به‌ندرت از چندین لنز مختلف برای عکاسی استفاده می‌کنند. اغلب آنها معمولا همیشه از همان لنز کیت دوربین استفاده می‌کنند یا نهایتا یک لنز دیگر برای ادامه کارهایشان تهیه می‌کنند.

اگر از این دید بخواهیم به انتخاب دوربین عکاسی برای رشته گرافیک و عکاسی نگاه کنیم، دوربین‌های بدون آینه سری M کانن با توجه به قابلیت‌های بسیار پیشرفته و بدنه‌های کوچک و ارزان، انتخاب‌های بسیار مناسبی هستند.

دوربین کوچک کانن EOS M50 Mark II یک حسگر بزرگ CMOS با اندازه APS-C و رزولوشن 24.1 مگاپیکسل دارد. کانن در این دوربین از پردازشگر سریع DIGIC 8 خودش استفاده کرده است و به همین دلیل هم می‌تواند با سرعت فوق‌العاده 10 فریم بر ثانیه عکس بگیرد و حساسیت آن هم تا ISO 25600 بالا می‌رود.

این دوربین کوچک می‌تواند با رزولوشن UHD 4K و سرعت 30 fps فیلمبرداری کند و خوشبختانه از تکنولوژی Dual Pixel AF هم برخوردار است. یعنی در هنگام فیلمبرداری، با لمس کردن هر نقطه از کادر تصویر، با سرعتی روی سوژه فوکوس می‌کند که انگار از نقاط فوکوس تشخیص فاز استفاده می‌کنید.

یکی از مهم‌ترین قابلیت‌ها در این دوربین، امکان تشخیص چهره و قفل فوکوس روی چشم است که به Eye Focus شهرت دارد. به این ترتیب عکاسان تازه‌کار می‌توانند مطمئن باشند که وقتی عکاسی پرتره می‌کنند، سوژه در دقیق‌ترین حالت ممکن فوکوس می‌شود.

امکان پشتیبانی از فلاش‌های حرفه‌ای کانن هم روی این دوربین کوچک وجود دارد و می‌توانید در آینده روی سیستم‌های نورپردازی اختصاصی کانن هم حساب کنید.

نهایتا اینکه این یکی از معدود دوربین‌های ارزان قیمت کانن است که روی بدنه آن از لرزشگیر 5 محوره مکانیکی استفاده شده است. اگرچه لنز کیت این دوربین به‌تنهایی دارای لرزشگیر اپتیکال است، اما ترکیب این لرزشگیر با لرزشگیر روی بدنه دوربین، کارآیی بسیار بهتری دارد و همچنین به شما اجازه می‌دهد تا از لنز‌های ارزان‌قیمت و بدون لرزشگیر هم به‌راحتی استفاده کنید.

دوربین Sony A6000

مشخصات

نوع دوربین: بدون آینه با حسگر APS-C
رزولوشن: 24.3 مگاپیکسل
مانت لنز: Sony E
نمایشگر: 3 اینچی لمسی و تاشو
منظره‌یاب: الکترونیکی
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری: Full HD / 60fps

مزایا:

  • بدنه بسیار کوچک و سبک
  • سرعت عکاسی بسیار بالا
  • نمایشگر لمسی و تاشو
  • پشتیبانی از لنز‌های متنوع مانت E سونی

معایب:

  • عدم فیلمبرداری 4K
  • نداشتن نمایشگر بازشو

این دوربین ساده‌ترین و ارزان‌ترین گزینه برای ورود به دنیای بدون آینه‌های سونی است. سونی A6000 یک دوربین بسیار کارآمد از شرکت سونی است که به شما اجازه می‌دهد از لنز‌های پرتعداد مانت E استفاده کنید.

سونی در این دوربین بدون آینه کوچک، از یک حسگر بزرگ Exmor APS HD CMOS ساخت خودش استفاده کرده است که 24.3 مگاپیکسل رزولوشن دارد. حسگر‌های سونی به کیفیت بالا و رفتار فوق‌العاده در نور کم مشهورند و این حسگر هم با تکنولوژی پیشرفته‌ای که دارد، هم برای عکاسی و هم برای فیلمبرداری، خروجی بسیار خوبی دارد.

پردازشگر این دوربین هم BIONZ X است و می‌تواند با سرعت 11 فریم بر ثانیه، همراه با فوکوس و نورسنجی تک‌تک فریم‌ها، به صورت پی‌درپی عکاسی کند.

فیلمبرداری با این دوربین هم می‌تواند با حداکثر رزولوشن Full HD 1080p و سرعت 60 fps انجام شود. اما امکان فیلمبرداری با رزولوشن 4K را ندارد. خوشبختانه فوکوس این دوربین در هنگام فیلمبرداری بسیار دقیق و سریع است و لنزی هم که سونی به عنوان لنز کیت برای آن انتخاب کرده، به دلیل داشتن موتور فوکوس پله‌ای، کاملا بی‌صدا عمل می‌کند.

دوربین Canon 850D

مشخصات

نوع دوربین: DSLR با حسگر APS-C و تکنولوژی Dual Pixel AF
رزولوشن: 24.1 مگاپیکسل
مانت لنز: Canon EF-S
نمایشگر: 3 اینچی لمسی متحرک
منظره‌یاب: نوری
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری: UHD 4K / 30fps

مزایا:

  • فیلمبرداری 4K
  • نمایشگر 3 اینچی لمسی بازشو
  • تکنولوژی پیشرفته Dual Pixel AF برای فوکوس
  • بدنه نسبتا قوی‌تر نسبت به مدل‌های ارزان‌قیمت

معایب:

  • باطری نسبتا ضعیف در دوربین‌های هم‌رده خود

کانن 850D را می‌توان یک دوربین عالی برای رشته گرافیک و عکاسی در نظر گرفت؛ چون نه آنقدر امکانات و قابلیت‌های آن پایین است که احساس کنید به زودی نیاز به ارتقا آن خواهید داشت و نه آنقدر بالاست که احساس کنید کار با آن پیچیده است و باید هزینه زیادی بابت آن پرداخت کنید.

بدنه این دوربین، بزرگ‌تر و سنگین‌تر از Canon 250D است. شاید بزرگی بدنه برای خیلی از کاربران مزیت قابل توجهی محسوب نشود، اما این دوربین توانایی حمل لنز‌های بزرگ‌تر و سنگین‌تری را دارد و برای کسانی که ممکن است در آینده به لنز‌های سنگین مانند لنز‌های تله فوتو زوم نیاز داشته باشند، قابل اطمینان‌تر و راحت‌تر است.

از تفاوت‌های دیگر این دوربین نسبت به 250D، تعداد نقاط فوکوس بسیار بیشتر آن است. طبیعتا برای خیلی از عکاسان، هیچوقت نقاط فوکوس روی حسگر که از طریق لمسی فعال می‌شود، با تعداد نقاط فوکوس دقیق تشخیص فاز که در منظره‌یاب دوربین قرار دارد قابل مقایسه نیست.

گفتیم که 250D تنها 9 نقطه فوکوس دارد که فقط یکی از آنها (نقطه میانی) از نوع کراس است. این در حالی است که 850D کانن دارای 45 نقطه فوکوس تشخیص فاز است و همگی آنها هم از نوع کراس هستند. (نقاط فوکوس کراس دقت بسیار بالاتری نسبت به نقاط عادی دارند)

این دوربین به لطف پردازشگر DIGIC 8 خودش می‌تواند با سرعت 7 فریم بر ثانیه، به‌صورت پی‌در‌پی عکاسی کند. رزولوشن فیلمبرداری هم UHD 4K است. ضمنا این دوربین دارای نمایشگر 3 اینچی چرخان لمسی است و به‌راحتی می‌توانید برای فیلمبرداری از خود vLogging برای شبکه‌های اجتماعی از آن استفاده کنید.

یکی از مهم‌ترین مزیت‌های این مدل نسبت به 250D داشتن قابلیت Focus Peaking است. این قابلیت برای فوکوس دستی روی سوژه بسیار کاربرد دارد و به شما اجازه می‌دهد تا وقتی از رینگ MF استفاده می‌کنید، لبه‌های فوکوس شده را با رنگ دیگری ببینید و بتوانید بهترین فوکوس را روی سوژه انجام دهید. Focus Peaking برای عکاسی ماکرو یا فیلمبرداری‌ای که با فوکوس دستی انجام می‌شود قابلیت فوق العاده‌ای است.

اگرقصد خرید دوربین عکاسی دارید، در این مقاله لیستی از دوربین‌های عکاسی برای رشته گرافیک و عکاسی معرفی کردیم و سعی کردیم از نظر قیمت و قابلیت‌ها، مدل‌هایی معرفی شوند که برای هنرجویان رشته گرافیک و عکاسی مناسب باشد.

شما می‌توانید هر سوالی که درباره دوربین‌های معرفی شده دارید، در بخش نظرات بنویسید تا کارشناسان نورنگار به شما پاسخ بدهند.

20 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

عکس نوزاد خوابیده زیبا
جذاب ترین عکس های نوزاد و کودک
6 ماه پیش - زمان مطالعه : 13 دقیقه
چگونه حجم عکس را کم کنیم
كم كردن حجم عکس آنلاین
5 ماه پیش - زمان مطالعه : 10 دقیقه
DPI چیست؟
DPI چیست؟
7 ماه پیش - زمان مطالعه : 9 دقیقه
انواع کاغذ چاپ عکس و نحوه تشخیص آنها
انواع کاغذ چاپ عکس و نحوه تشخیص آنها
10 ماه پیش - زمان مطالعه : 9 دقیقه
Engagement photography
عکاسی اسپرت
10 ماه پیش - زمان مطالعه : 10 دقیقه
نرم‌‌افزار ویرایش عکس IOS
برترین نرم‌ افزارهای ویرایش عکس IOS
11 ماه پیش - زمان مطالعه : 6 دقیقه