جمشید فرجوند برگزیده ی دوره های اول و پنجم جشنواره ی عکس ایران من
جمشید فرجوند برگزیده ی جشنواره عکس ایران من (دوره ی اول و پنجم) و دانش آموخته ی رشته ی عکاسی دانشگاه هنر تهران و ارشد عکاسی است او با نقاشی و خوشنویسی شروع کرد و با تأیید اساتید عکاسی چون کاوه گلستان به دنیای عکاسی وارد شد. جمشید فرجوند معتقد است که پازل زندگیش روی بوم نقاشی ترکیب نمی شد او از سال 68 و شرکت در رقابت دانشجویی سراسر کشور آغازی شد برای شرکت در مسابقات عکاسی و تا امروز موفق به دریافت سی صد جایزه ملی بین المللی شده است. جمشید فرجوند این جوایز را متعلق به تمام کردهای ایرانی می داند.
جمشید فرجوند می گوید:به عشق انسان هنوز دوربین را زمین نگذاشته چرا که معتقد است در زمانی داریم زندگی میکنیم که هیچ معجزه ای رخ نمی دهد و این عکاسان هستندکه خود معجزه را به وجود می آورند.
جمشید فرجوند و نورنگار
او میگوید: نورنگار مرا یاد فتوگرافی می اندازد. ما می توانیم با کنترل نور از تاریکی نجات پیدا کنیم. او تداوم رقابت برایش خیلی اهمیت دارد و معتقداست که نورنگار از جدی ترین رقابتهایی هست که تا کنون شرکت کرده چرا که نورنگار دارای تداوم در برگزاری دوره ها ,برگزاری نمایشگاها , چاپ کتاب و اطلاع رسانی های به موقع آن موجب گردیده حائز اهمیت باشد.
جمشید فرجوند و جشنواره ی ایران من
او در دوره ی پنجم جشنواره ی عکس ایران من با ارائه ی مجموعه ای به نام کاک ایرج برگزیده ی این دوره شد. او می گوید: در رهگذر عکاسی با کسانی آشنا شدم که هر کدام خصوصیت مخصوص به خود داشتند از جمله کاک ایرج که سرلوحه ی کارش حفاظت از محیط زیست و حیوانات است.وجه تمایز کاک ایرج خلاقیت او است.
سخن پایانی
در پایان جمشید فرجوند گفت: عکس خنثی دوست ندارم و نمی خواهم عکسهایم تاریخ مصرف داشته باشند.
پادکست جمشید فرجوند