دوربین فیلمبرداری سونی
امروزه با وجود امکان فیلمبرداری در موبایل و دوربین های عکاسی ، افراد کمتری سراغ دوربین فیلمبرداری می روند. اما این دوربین ها محدودیت هایی دارند که نمی توانند جایگزین دوربین فیلمبرداری شوند. در واقع عدسی یک دوربین فیلمبرداری برای فیلمبرداری و عدسی یک دوربین عکاسی برای عکاسی ساخته شده است. در نتیجه دوربینهای عکاسی برای سوژه ثابت ساخته شدهاند و زمانی که میخواهند روی یک سوژه متحرک فوکوس کنند، سرعت نسبتاً کمتری در برابر برای مثال یک دوربین فیلمبرداری سونی دارند. این موضوع وقتی پیچیدهتر میشود که بخواهید علاوه بر فوکوس، صدابرداری هم بکنید.
دوربین فیلمبرداری
در کنار این دوربین بدون شک دوربینهای DSLR حرفهای یا حتی دوربینهای بدون آینه، کیفیت ویدئویی فوقالعادهای دارند. اما قیمت بالای آنها، صرفاً به خاطر کیفیت بالای ویدئوهای آنها نیست. بلکه این تجهیزات چند منظوره، به واسطه امکانات گستردهای که شاید برخی از آنها هرگز مورد استفاده شما قرار نگیرند، تا به این اندازه گران هستند. این در حالی است که میتوانید انواع مختلفی از دوربین فیلمبرداری را در بازار پیدا کنید که با همان کیفیت تصویربرداری و حذف قابلیتهای عکاسی پیشرفته، با قیمت بسیار مناسبتری عرضه شوند. به طوری که قیمت دوربین فیلمبرداری حرفه ای 4k ممکن است از یک دوربین DSLR حرفه ای مناسب تر باشد.
دوربین فیلمبرداری حرفه ای
بنابراین گاهی ممکن است یک دوربین فیلمبرداری حرفه ای را در بازار ببینید که با قیمتی نصف یا حتی یک سوم یک دوربین عکاسی پیشرفته، بتوانند با همان کیفیت برایتان ویدئو ضبط کنند. در نتیجه اگر هدف اصلی شما تصویربرداری است با خرید دوربین فیلمبرداری با هزینه ای کمتر می توانید به هدف خود برسید.
چه کسی ممکن است فکر کند فیلمبرداری با یک دوربین مخصوص عکاسی کار راحتی است. شاید برای چند لحظه بتوانید به راحتی آن را در دست بگیرید، اما معمولاً بعد از یکی دو دقیقه میفهمید که حفظ تعادل این دوربینها روی دست کار بسیار سختی است. در حالی که یک دوربین فیلمبرداری معمولاً برای استفاده طولانی مدت روی دست ساخته میشود و نگهداری و کار با آن در طولانی مدت هم چندان خسته کننده نیست. اگر قرار است در جایی فیلمبرداری کنید که امکان استفاده از سهپایه وجود ندارد، با یک دوربین فیلمبرداری، خستگی کمتری را متحمل میشوید و احتمالاً تجربه ویدئویی بهتری را خواهید داشت.
دوربین فیلمبرداری کوچک
در کنار دوربین های حرفه ای که ابعاد بزرگتری دارند، هندیکم ها هم هستند که به عنوان دوربین فیلمبرداری کوچک شناخته می شوند و با وزن و ابعادی که در کنار کیفیت بالا مخصوصا در مدل های جدیدتر دارند ، در تصویربرداری های طولانی بسیار کاربرد دارند.