رفتن به محتوای اصلی
نورنگار مجله

بررسی عکس‌های گرفته شده با دوربین a7 III سونی

انتشار: به‌روزرسانی: ۲ دقیقه مطالعه

دوربین سونی a7 III

پیشنهادهایی برای شما

مشاهده همه
دوربین بدون آینه سونی Sony Alpha a6700 Mirrorless Camera with 16-50mm OSS II Lens Kit دوربین بدون آینه سونی Sony Alpha a6700 Mirrorless Camera with 16-50mm OSS II Lens Kit ۳۴۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان بازی پلی استیشن Little Nightmares Iii Deluxe Edition Ps5 Game بازی پلی استیشن Little Nightmares Iii Deluxe Edition Ps5 Game ۱۲,۰۳۶,۰۰۰ تومان قاب عکس مشکی Black Picture Frame قاب عکس مشکی Black Picture Frame ۲۰۰,۰۰۰ تومان قاب عکس سفید White Picture Frame قاب عکس سفید White Picture Frame ۲۰۰,۰۰۰ تومان قاب عکس چوبی Wooden Picture Frame قاب عکس چوبی Wooden Picture Frame ۲۵۰,۰۰۰ تومان دوربین دیجیتال اس جی کم مشکی SJCAM ZV200 digital camera black دوربین دیجیتال اس جی کم مشکی SJCAM ZV200 digital camera black ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان هولدر گردنی موبایل و دوربین Magnetic Mobile and Camera Neck Hanging Holder هولدر گردنی موبایل و دوربین Magnetic Mobile and Camera Neck Hanging Holder ۳,۴۹۰,۰۰۰ تومان

از جمله امکانات مهم دوربین سونی a7 III استفاده از حسگر BSI ، به کار گیری باطری پرقدرت سری Z، طراحی یک جوئستیک مخصوص فوکوس خودکار و قابلیت EyeAF است که پیش از این آن را روی مدل 42 مگاپیکسلی سری آلفا دیده بودیم.

بیشتر بخوانید: بررسی دقیق‌تر دوربین a7III

البته حسگر ۲۴ مگاپیکسلی دوربین سونی A7 III اگرچه رزولوشنی برابر با دوربین a9 دارد اما سرعت عکس‌برداری آن به پای ۲۰ فریم در ثانیه آن دوربین نمی‌رسد.

قابلیت خوانش اطلاعات در دوربین سونی a7 III به دلیل استفاده از سیستم پیچیده حسگر آن یعنی “stacked CMOS” بود که در این دوربین جدید وجود ندارد و ضمنا قابلیت شاتر anti-distortion در سونی a9 هم در مدل جدیدتر دیده نمی‌شود.

دوربین سونی a7 III دارای یک شاتر الکترونیکی با سرعتی حدود ۱/۸ ثانیه است که نمی‌توان آن را با سرعت ۱/۱۶۰ ثانیه در a9 مقایسه کرد.

اما به گفته سونی، سیستم فوکوس a7 III از دوربین a9 گرفته شده و سرعت آن تقریبا دو برابر مدل قبلی خودش یعنی a7 II است. سیستم فوکوس ۶۹۳ نقطه‌ای در این دوربین، حدود ۹۳ درصد از سطح کادر را پوشش می‌دهد و با ۴۲۵ نقطه فوکوس تشخیص کنتراست پشتیبانی می‌شود.

در زیر گالری عکس‌های گرفته شده با این دوربین را مشاهده می‌کنید:

دوربین سونی a7 III تقریبا هم اندازه دوربین پرسرعت a9 است و از همان باطری‌ استفاده می‌کند که برای نخستین بار برای a9 ارائه شده بود. حجم این باطری که NP-FZ100 نام دارد، حدود ۲٫۲ برابر باطری دوربین‌های بدون آینه قبلی سونی است و از لحاظ کارکرد طولانی‌تر در محیط‌های خارج از استودیو اهمیت بسیار زیادی دارد.

ضمنا شباهت زیاد این بدنه‌ها اجازه می‌دهد تا عایق‌بندی فوق‌العاده a9 را هم در این دوربین ببینیم. همچنین دکمه جویستیک فوکوس خودکار (AF joystick) و طراحی جالب دکمه‌ها در بدنه a7R III مانند دکمه‌های AF-ON و Protect/Rate (دکمه‌ای برای قفل‌گذاری و رتبه‌دهی به عکس‌ها در حالت نمایش) را نیز در بدنه این دوربین می‌بینیم.

نویسنده

تیم ما متشکل از نویسندگان متخصصی است که اشتیاق زیادی به صنعت تصویربرداری دارند. هدف ما این است که به شما در درک بهتر عکاسی، ارتقای مهارت‌هایتان و الهام‌بخشیدن به خلق آثار هنریتان کمک کنیم.

دیدگاه‌ها