آموزش تولید محتوای ویدئویی و تدوین

دسته بندی محصولات

  • عکاسی

  • فیلمبرداری

  • نورپردازی

  • تجهیزات صدا

  • لوازم جانبی

  • لوازم جانبی موبایل

  • محصولات دست دوم

  • محصولات آموزشی

لوازم جانبی دوربین

(همه محصولات)

7 نکته کاربردی برای یک گردش عکاسی عالی

تکنیک و ترفند
7 نکته کاربردی برای یک گردش عکاسی عالی

در سال اخیر، تقریبا 2000 مایل با دوربین خودم قدم زدم. من عاشق گردش عکاسی هستم چون بسیار آرامش بخش هستند. همچنین مشاهده تصاویر ثبت شده بعد از رسیدن به خانه نیز بسیار لذت بخش است. و در نهایت، زیبایی و جریانی زنده به قدم‌های معمولی و طولانی شما می‌بخشد.

 

موارد زیر، هفت عدد از مهم ترین درس هایی هستند که برای لذت بردن و کسب بهترین نتیجه از گردش های عکاسی یاد گرفتم.

 

  1. فقط یک لنز همراه خود داشته باشید

 

این مورد تنها درمورد لنز نیست و برای تمامی تجهیزات صادق است. من همیشه یک لنز به همراه دارم – لنزی که روی دوربین من است.

 

من لنزی را انتخاب میکنم که منحصرا مناسب این روز و این گردش عکاسی باشد. اگر صبحی زیبا با آسمانی آبی باشد که قادر به مشاهده طلوع خورشید باشم، حتما یک لنز واید با خود می‌برم. اگر با یک همراه به گردش بروم و قصد عکاسی از او داشته باشم، ممکن است یک لنز پرتره بردارم.

 

نکته اینجاست که تا حد امکان، وزن و مقدار وسایلی که با خود به همراه می‌برم را کاهش میدهم، تا وزن دوربین، مزاحم قدم زدنم نشود.

 

لنز کیت

 

  1. اولین عکس را فورا بگیرید

 

تابحال به این موضوع توجه کرده اید که به محض ورود به یک فروشگاه، با یک پیشنهاد باورنکردنی مواجه میشوید؟ پیشنهاد دیوانه وار؟ این بدین دلیل است که آنان میخواهند شما پیشنهاد را بپذیرید و محصول را خریداری کنید، که این امر شما را وارد مود خرید میکند.

 

ورود به  مود خرید آستانه ای است که باید از آن عبور کنید، یعنی وقتی که تصمیم میگیرید “امروز خرید میکنم”. و به سرعت، محصول دوم و سوم نیز وارد سبد خرید شما میشوند. هر چقدر زودتر وارد حالت خرید شوید، درآمد فروشگاه از خرید شما بیشتر میشود.

 

گردش های عکس نیز به همین صورت هستند، هرچقدر زودتر دوربین خود را بردارید، آن را روشن کنید و اولین عکس را بگیرید، زودتر وارد حالت عکاسی میشوید و با تصاویر بیشتری به خانه باز میگردید. به محض اینکه چند تصویر اول را میگیرید، ذهنیت خلاق تری خواهید داشت.

 

  1. با تعیین یک محدودیت، خلاقیت خود را در یک زمینه تقویت کنید

 

این مورد کمی بی‌اساس به نظر می‌رسد، اما هر قدر که موضوع را محدودتر کنید، خلاق‌ تر خواهید شد. اولین محدودیت فوق‌‌العاده ای که من همیشه استفاده میکنم، این است که تنها یک لنز برمیدارم (در موارد بالا مشاهده کنید). اما ببینید که با اضافه کردن محدودیت های بیشتر، چه نتایجی میگیرید، مثلا عکاسی فقط سیاه و سفید، یا عکاسی فقط در حالت پرتره.

 

اگر از ابتدا، در برابر محدودیت احساس مقاومت می‌کنید، حتما موثر خواهد بود; برای از بین بردن مقاومت اولیه خود، مصمم باشید، و خلاقیت شما به صورت چشمگیری تقویت میشود.

 

خلاقیت در عکاسی

 

  1. نور زیبا را دنبال کنید

 

من متوجه شدم که در گردش های عکاسی که بدون برنامه قدم می‌زنم، بهترین نتایج را می‌گیرم. من به جستجوی موقعیت ها می‌روم وقتی احساس می‌کنید که نور به طرز منحصر بفردی در یک جهت خاص زیباست، یا احساس می‌کنید که باید به جای خاصی بروید، آن را دنبال کنید.

 

دلیل این پیشنهاد من این نیست که احساس ما لزوما به بهترین تصاویر ختم می‌شوند. فقط به این نتیجه رسیدم که دنبال کردن احساسم، خلاقیت مرا افزایش می‌دهد، و نتیجه آن، همیشه تصاویر بهتر و زیباتری خواهد بود.

 

  1. وقتی حس شما میگوید که تصویری باید ثبت شود، به آن اعتماد کنید

 

این مورد را غالبا از عکاسان خیابانی می‌شنوید، وقتی که لحظه به اصطلاح تعیین کننده، همه چیز محسوب میشود، اما من فکر می‌کنم که در تمامی شاخه‌های عکاسی، صادق است. وقتی احساستان به شما می‌گوید که فرصتی برای گرفتن عکسی عالی دارید، حتما این کار را انجام دهید. حتی اگر دوربین شما در ته کیف بسته بندی شده است. حتی اگر از عکس گرفتن در آن شرایط، به هر دلیلی خجالت زده می‌شوید. حتی اگر با خود می‌گویید که بعدا برمیگردم و آن عکس را می‌گیرم.

 

معمولا، بعدا نمی‌توانید برگردید. تصاویر، لحظات منحصر بفردی هستند که شما آنها را متوقف می‌کنید و هیچ وقت قرار نیست بازگردند. دقیقا همان صحنه، دقیقا همان نور، هیچگاه باز نخواهند گشت، پس همیشه به احساس خود اعتماد کنید!

 

عکاسی سیاه سفید

 

  1. باید قبل از ترک کردن محل، وضوح و ترکیب‌ بندی را بازبینی کنید

 

هیچوقت با یک نگاه فوری به دوربین، با خود فکر نکنید که “خوب شد” ، ممکن است تصویر ثبت شده، خیلی هم خوب نباشد. ممکن است فوکوس آن کمی نامناسب باشد یا حتی کمی کج باشد.

 

همیشه ترکیب بندی، وضوح و نوردهی تصویر خود را قبل از ترک کردن مکان عکاسی بررسی کنید. در غیر اینصورت، ممکن است بعد از دیدن تصاویر در کامپیوتر خود، متوجه شوید به آن خوبی که فکر میکردید نیستند و ناامید شوید.

 

اگر جزئیات تصویر را با زوم کردن روی آنها بررسی کنید، همیشه میتوانید عکس بهتری بگیرید.

 

  1. همیشه به مکان های جدید بروید

 

نکته نهایی برای ثبت عکس های خلاقانه تر این است که پا به جاهای جدیدتر بگذارید. عبور و انتخاب مسیرهای قدیمی نتیجه ای جز صحنه ها و عکس های تکراری نخواهد داشت.

 

امیدوارم با رعایت این نکات عکس های خوبی رو ثبت کنید. فراموش نکنید که می‌توانید عکس هایتان را به همراه مشخصات برای اشتراک در پیج اینستاگرام نورنگار به آیدی تلگرامی @noornegarpr ارسال کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط
عکس ژورنال چیست؟ تاریخچه پیدایش و انواع آن
عکس ژورنال چیست؟ تاریخچه پیدایش و انواع آن
4 روز پیش - زمان مطالعه : 10 دقیقه