آموزش تولید محتوای ویدئویی و تدوین

دسته بندی محصولات

  • عکاسی

  • فیلمبرداری

  • نورپردازی

  • تجهیزات صدا

  • لوازم جانبی

  • لوازم جانبی موبایل

  • محصولات دست دوم

  • محصولات آموزشی

لوازم جانبی دوربین

(همه محصولات)

بررسی لنز Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM

نقد و بررسی
بررسی لنز  Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM

اوایل پاییز امسال، سیگما لنز مدرن  همه‌کاره‌ی جدیدش لنز Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM را برای عکاسانی که با APS-C کار می‌کنند معرفی کرد. این شرکت در حال حاضر پنج  مدل از این لنز برای متصل شدن به دوربین‌های کانن  EF، نیکون F، پنتاکس K، سونی A و سیگما SA ارائه می‌کند.

ما با استفاده از لنز Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM بر روی دوربین کانن 60D عکاسی حیات وحش، طبیعت، ماکرو و پرتره‌ی کم نور را انجام دادیم تا بتوانیم به طور دقیق آن را بررسی کنیم. این لنز تقریبا همه‌کاره است و تا حدودی انتظارات ما را برآورده کرد. می‌توان گفت در همه‌ی عکس‌هایی که انداختیم رنگ‌ها را زنده و واقعی ثبت کرد. عکاسی پاییزی(برای مطالعه مطلب عکاسی پاییزی به انتهای مطلب بروید.) یکی از شاخه‌های عکاسی‌ است که ثبت رنگ در آن اهمیت بالایی دارد، بنابراین زمانی که از چند برگ پاییزی عکس انداختیم، با دیدن رنگ‌های غلیظ و پرکنتراست در عکس، این حرف برایمان اثبات شد. همانطور که می‌بینید در عکس‌ها رنگ‌ها به خوبی ثبت شده‌اند.

لنز Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM

دیافراگم این لنز هفت پره‌ای مدور است که در عمق میدان کم بوکه‌ی خیلی خوبی را درست می‌کند و این احتمالا یکی از بزرگ‌ترین امکانات این لنز فوق‌العاده است. در هنگام عکاسی پرتره با این لنز با استفاده از پس‌زمینه‌ای محو می‌توانید سوژه را به زیبایی در مرکز عکس قرار دهید، به همین دلیل لنز Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM ، درست به همان کیفیتی که لنز‌های گران‌قیمت‌تر از این لنز عکاسی می‌کنند، تصاویر را بسیار رویایی و زیبا می‌اندازد.

لنز Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM

عملکرد این لنز ماکرو با توجه به کلاس و قیمتش بسیار جالب و تاثیرگذار است. هرچند که نمی‌شود آن را یک ماکروی “واقعی” خواند (ماکروی واقعی باید نسبت بزرگنمایی 1:1 را دارا باشد)، وجود قابلیت ماکرو 1:3 در این لنز اعتراض‌های زیادی را به همراه داشته است. اما حداقل فاصله‌ی فوکوس لنز، 39 سانتی‌متر است و با بزرگنمایی که در نسبت 1:3 در 200mm یا 300mm دارد می‌تواند عکس‌های جذابی از گل‌ها یا اسباب‌بازی‌های کوچک بیندازد. همچنین می‌توانید با استفاده از آن در فاصله‌‌های خیلی نزدیک هم عکس‌های پرتره خوبی بیندازید.

لنز Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM

در عکاسی ماکرو اگر عکس شارپ نباشد تاثیر خودش را از دست می‌دهد ولی در بررسی‌هایی که با این لنز انجام دادیم، در مورد شارپنس عکس های ماکرو در این لمز مشکل چندانی دیده نمی‌شود. همچنین در زاویه‌ی باز، که سوژه نسبت جزئی‌تری دارد عکس شارپ و خوب می‌افتد. اگر می‌خواهید عکاسی ماکرو انجام دهید ، می‌توانید نسبت بزرگنمایی را با استفاده از لنز کلوزآپ AML72-01 میزان بزرگنمایی آن را تا 1:2 بالا ببرید (این وسیله‌ی جانبی صرفا مخصوص همین لنز ساخته شده و در بازارهای جهانی 54 دلار قیمت دارد. در صورت تمایل می‌توانید آن را به نورنگار جداگانه سفارش دهید).

لنز Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM

فوکوس خودکار در این لنز بدون هیچ مشکلی روی سوژه‌ی اصلی باقی می‌ماند، چه ثابت باشد چه در حال حرکت. مجهز شدن به سیستم فوکوس پر سرعت Hyper Sonic Motor باعث می‌شود تا فوکوس خودکار آن تقریبا بی‌صدا بوده و خیلی سریع عمل ‌کند. یک چیزی که در این لنز استفاده نکردیم امکان سازگاری آن با USB Dock سیگما است. USB Dock وسیله‌ای است که با نرم افزار Mac و PC بهینه‌سازی شده است. جدا از بروزرسانی سیستم‌عامل، بهینه‌سازی نرم‌افزار به شما این اجازه را می‌دهد که سرعت فوکوس خودکار خود را به صورت دلخواه تنظیم کنید. اگر به سفارشی‌سازی لنز‌تان علاقه دارید، این قابلیت به دردتان می‌خورد.

ثبات کیفیت در تصاویر لنز Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM آشکار است، زیرا شارپنس عکس در هیچ‌کدام از محدوده‌های زوم افزایش یا کاهش قابل توجهی ندارد. چه عکس‌هایی که در باز‌ترین حالت گرفته شدند چه عکس‌هایی که در زاویه بسته گرفته شدند شارپنس یکسانی دارند و وضوح قابل تحسینی را به نمایش می‌گذارند. در بازترین حالت لنز، حداکثر دیافراگم f/3.5 است که برای عکاسی در نور کم ویژگی خوبی به حساب می‌آید. اما دیافراگم این لنز متغیر است و با افزایش فاصله کانونی (زوم کردن) حداکثر بازشدگی لنز تغییر می‌کند. به همین دلیل در بسته‌ترین حالت هم، حداکثر بازشدگی دیافراگم به f/6.3 می‌رسد که باعث می‌شود مقداری از نور را از دست بدهید. نکته دیگر اینکه فرقی ندارد در کدام فاصله کانونی از محدوده زوم این لنز باشید، در هر حال بهترین کیفیت این لنز در دیافراگم f/8 دیده می‌شود. اگرچه در دیافراگم‌های کاملا باز هم عکس‌ها به اندازه کافی شارپ هستند، اما در هر حال f/8 بسیار بهتر از بقیه است.

[porto_content_box border_top_color=”blue”]

مشاهده محصول لنز Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM در نورنگار

[/porto_content_box]

این نسخه از لنز که برای کانن EF طراحی شده است، اما نسخه‌های دیگری از ان نیز برای نیکون F و سیگما SA ارائه شده است و همگی آنها دارای یک لرزشگیر اپتیکال داخلی هستند. این لرزشگیر اپتیکال داخلی در اصل برای جبران لرزیدن دوربین در سرعت شاتر پایین یا وقتی که با زوم بسته عکاسی می‌کنید است. این ویژگی در هنگامی که روی عکس های پرتره‌ در نور کم کار کردیم  بسیار مفید بود. البته اگر از سه‌پایه استفاده می‌کنید، می‌توانید به راحتی ضامن لرزشگیر روی لنز را بزنید و این ویژگی را خاموش کنید.

آنچه خواهید خواند ...

نتیجه

لنز Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM لنز فوق‌العاده‌ای است. شاید از برخی جهات فاقد بعضی از ویژگی‌هایی باشد که عکاسان حرفه‌ای دنبال آن هستند، اما برای کسانی که تفریحی کار می‌کنند و یا تازه‌کارند بسیار مفید است. به نظر می‌رسد داشتن این لنز در مجموعه‌ی هر عکاس تازه‌کاری الزامیست. ما در آزمایش‌های خودمان تقریبا همه‌چیز را بررسی کردیم و با نتیجه‌ای که به دست آوردیم می‌توانیم به شما بگوییم که، اگر لنزی برای سفر، قدم زدن و یا اکتشاف می‌خواهید این لنز بهترین لنز برای شما خواهد بود.

[porto_blog post_layout=”medium” columns=”3″ post_in=”11905″ number=”1″]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *