دسته بندی محصولات

  • عکاسی

  • فیلمبرداری

  • نورپردازی

  • تجهیزات صدا

  • لوازم جانبی

  • لوازم جانبی موبایل

  • محصولات دست دوم

  • محصولات آموزشی

لوازم جانبی دوربین

(همه محصولات)

بهترین فلاش‌های اسپیدلایت برای DSLRهای کانن

راهنمای انتخاب
بهترین فلاش‌های اسپیدلایت برای DSLRهای کانن

فلاش اکسترنال در تمامی سطوح قیمتی، ابزار سودمند و همه‌کاره‌ای محسوب می‌شود. این وسیله با قابلیت حمل ‌و نقل ساده، تفاوت قابل توجهی در کیفیت نورپردازی محیط به وجود می‌آورد؛ چه برای عکاسی شبانه، چه در محیط داخلی کم‌نور، و چه برای گرفتن عکس پرتره زیر تابش شدید آفتاب. بهترین فلاش‌های اکسترنال با سیستم نورسنجی TTL به کمک سنسور دوربین، بهترین نوردهی را در اکثر شرایط نوری ایجاد می‌کنند. البته در صورت نیاز به ‌راحتی می‌توانید مقدار نور فلاش را از طریق دوربین تنظیم نمایید، یا اینکه از فلاش‌هایی با تنظیم کامل دستی استفاده کنید.

 

بیشتر بخوانید: آزادی عمل بیشتر در عکاسی با فلاش‌های اکسترنال

 

فلاش‌های سطح میانی یا حرفه‌ای معمولاً سیستم زوم خودکار دارند، یعنی بر اساس فاصله کانونی یا بزرگنمایی لنز دوربین، پرتو نور را روی نقطه‌ی خاصی متمرکز می‌کنند. همچنین گاهی اوقات برای پوشش فضای وسیع، یک رفلکتور متحرک کوچک هم در جلوی فلاش طراحی می‌شود که می‌توانید ان را باز کنید تا نور را به اطراف پراکنده کند.

 

بهترین فلاش های اکسترنال

 

بیشتر بهترین فلاش‌های اکسترنال به سری چرخان و امکان بازتاب یا Bounce  Flash هم مجهزند. با این قابلیت، شما می‌توانید در هنگام عکاسی عروسی، نور فلاش را به شکل غیرمستقیم با استفاده دیوارها یا سقف روی سوژه بتابانید. این نور ملایم می‌تواند پرتره‌های جذاب‌تری را ایجاد کند، ضمن اینکه محدوده تحت پوشش فلاش را تا حد زیادی افزایش دهد، زیرا نور یک منبع کوچک از سطح وسیعی مثل دیوار یا سقف بازتابیده می‌شود. البته اینجا شدت نور فلاش کاهش می‌یابد و احتمالاً در محیط‌های خیلی تاریک چندان کاربردی نباشد یا به شدت موجب مصرف باطری شود.

 

قابلیت دیگر فلاش‌های اکسترنال، استفاده از آنها به شکل جدا از دوربین است. در این حالت می‌توانید با سایه‌ها بازی کنید و عمق تصویر را افزایش دهید، در حالی که فلاش زدن مستقیم از روبرو باعث تخت شدن تصویر می‌شود و سایه‌های تیز و شدیدی در پشت سوژه ایجاد می‌کند. بسیاری از فلاش‌های مدرن از حالت کنترل بدون سیم برخوردارند، بنابراین می‌توانید با استفاده از ارتباط اپتیکال (مادون قرمز) یا رادیویی (RF) فلاش را از دور کنترل کنید.

 

بهترین فلاش اکسترنال

 

البته امکان کنترل چند فلاش برای ایجاد شرایط نوری متفاوت هم وجود دارد. در ادامه 10 فلاش خودکار برتر برای دوربین‌های DSLR کانن را معرفی می‌کنیم که همگی آنها جزو بهترین فلاش‌های اکسترنال برای عکاسی عروسی هستند.

 

بیشتر بخوانید: چگونه از فلاش در نور روز استفاده کنیم؟

 

بهترین فلاش‌های اکسترنال اسپیدلایت برای DSLRهای کانن

 

کانن خانواده پرجمعیتی از بهترین فلاش‌های اکسترنال اسپیدلایت را با قیمت‌ها و شرایط متنوع عرضه می‌کند؛ از مدل‌های ساده گرفته تا نمونه‌های حرفه‌ای. در ادامه تعدادی از بهترین فلاش‌های اکسترنال برای عکاسی عروسی با دوربین‌های کانن را به ترتیب افزایش قیمت بررسی نموده و سپس فلاش‌های مخصوص دوربین‌های کانن از سازندگان دیگر مانند Hahnel، Metz، Nissin و Phottix را معرفی می‌کنیم.

 

1- Canon Speedlite 270EX II؛ کوچک و ساده، ولی کارآمد

 

بهترین فلاش‌های اکسترنال

 

عدد راهنما (ایزو 100): 27 متر/ چرخش سر: صفر تا 90 درجه/ گردش (چپ/راست): ندارد/ محدوده زوم: 50-28 میلیمتر (دستی)/ حالت مستر/اسلیو وایرلس: اسلیو اپتیکال/ دیگر حالت‌های فلاش: HSS و RC/ باتری: 2 عدد قلمی/ ابعاد: 77×65×66 میلیمتر/ وزن بدون باتری: 155 گرم

 

+ کوچک و سبک

+ حالت وایرلس اسلیو

– فقدان چرخش به چپ و راست

– زوم دستی

– فقدان نمایشگر

 

این فلاش به قدری کوچک است که توی هر جیبی جا می‌گیرد، ضمن اینکه به جای چهار باتری، فقط به دو باتری قلمی نیاز دارد. به خاطر فقدان نمایشگر و دکمه‌های کنترلی، تمام تنظیمات این فلاش از طریق دوربین انجام می‌شود.

 

با وجود ابعاد کوچک، این فلاش از حالت‌های سینک پر سرعت (HSS)، پشت پرده (RC)، جبران نور TTL و کنترل دستی پشتیبانی می‌کند. با مکانیسم کنترل ساده می‌توانید زوم فلاش را بین دو حالت 28 و 50 میلیمتری جابجا کنید، ولی قابلیت چرخش به چپ و راست وجود ندارد.

 

بنابراین برای عکاسی پرتره عمودی نمی‌توانید از چرخش سر به سمت سقف استفاده کنید (اگر فلاش روی دوربین نصب شود). البته حالت وایرلس فلاش در چنین شرایطی به کمکتان می‌آید. عملکرد کلی فلاش رضایتبخش است و میزان نوردهی آن در زوم برابر، چندان کمتر از مدل کانن 430EX III-RT نیست. البته توجه داشته باشید فاصله بین دو شات با حداکثر توان فلاش به 5 ثانیه کامل نیاز دارد که زمان نسبتاً زیادیست.

 

2- Canon Speedlite 430EX III-RT؛ بهترین فلاش‌های اکسترنال کانن از نظر توازن بین کارآیی و قیمت

 

بهترین فلاش‌های اکسترنال

 

عدد راهنما (ایزو 100): 43 متر/ چرخش سر: صفر تا 90 درجه/ گردش (چپ-راست): 150-180 درجه/ محدوده زوم: 105-24 میلیمتر (خودکار) / حالت مستر-اسلیو وایرلس: اسلیو اپتیکال-رادیویی/ دیگر حالت‌های فلاش: HSS و RC/ باتری: 4 عدد قلمی/ ابعاد: 98×114×71 میلیمتر/ وزن بدون باتری: 295 گرم

 

+ کنترل ساده و انعطاف‌پذیری بالا

+ حالت وایرلس اسلیو رادیویی و مادون قرمز

– فقدان حالت وایرلس مستر اپتیکال

– قدرت کمتر نسبت به برخی از رقبا

 

این فلاش خودکار مجموعه کاملی از دکمه‌های کنترلی و یک نمایشگر LCD دارد که با استفاده از آنها و بدون ورود به منوی تنظیمات دوربین، می‌توانید تمام نیازهایتان را برطرف کنید. زوم خودکار در بازه 105-24 میلیمتری، چرخش سر صفر تا 90 درجه‌ای و چرخش 180-150 درجه‌ای به سمت چپ و راست هم از قابلیت‌های دیگر این فلاش هستند.

 

از جمله لوازم جانبی مفید همراه این فلاش می‌توان به کیسه حمل، پایه، حباب پخش نور و فیلتر همرنگ برای توازن نور فلاش با نور تنگستن اشاره کرد. فلاش 430EX جدید کانن از حالت‌های HSS و RC هم پشتیبانی می‌کند، ولی تکرار قابل برنامه‌ریزی ندارد. بزرگ‌ترین پیشرفت این مدل نسبت به نسل قبل (Mk II) اضافه شدن ارتباط رادیویی (RF) علاوه بر ارتباط نوری (مادون قرمز) است.

 

با این حال اگر بخواهید از این فلاش به شکل وایرلس مستر استفاده کنید، فقط به حالت رادیویی محدود خواهید شد. بدین ترتیب امکان جفت شدن با اکثر فلاش‌های کانن که فقط از ارتباط اپتیکال بهره‌مند هستند، از بین می‌رود. توان این فلاش کمی بیشتر از مدل 270EX II است و سرعت شارژ کاملش با استفاده از باتری‌های NiMH هم به 2.2 ثانیه می‌رسد.

 

3- Canon Speedlite 470EX-AI؛ فلاش خودکار با طعم هوش مصنوعی

 

بهترین فلاش‌های اکسترنال

 

عدد راهنما (ایزو 100): 47 متر/ چرخش سر: صفر تا 120 درجه/ گردش (چپ-راست): 180-180 درجه/ محدوده زوم: 105-24 میلیمتر (خودکار) / حالت مستر-اسلیو وایرلس: اسلیو اپتیکال/ دیگر حالت‌های فلاش: HSS و RC/ باتری: 4 عدد قلمی/ ابعاد: 105×130×75 میلیمتر/ وزن بدون باتری: 385 گرم

 

+ چرخش سر هوشمند خودکار و نیمه خودکار

+ حداکثر قدرت قابل توجه

– قیمت بالا

– فقدان ویژگی‌های پیشرفته

 

فلاش 470EX-AI در حالت چرخش سر هوشمند، از هوش مصنوعی برای تنظیم زاویه نور بین صفر تا 120 درجه عمودی و 180 درجه کامل به چپ یا راست استفاده می‌کند، ضمن اینکه با دوربین‌های تولید شده در نیمه دوم سال 2014 به بعد سازگار است.

 

این فلاش ابتدا یک پالس اولیه به سمت سوژه و یک پالس به سمت سقف می‌فرستد، سپس بهترین زاویه چرخش سر را محاسبه کرده و عکس نهایی را ثبت می‌کند. البته حالت نیمه خودکار هم وجود دارد، یعنی خودتان زاویه نهایی فلاش را مشخص می‌کنید.

 

فلاش 470EX-AI در موارد دیگر، کاملاً معمولی است، ضمن اینکه ارتباط وایرلس رادیویی (RF) ندارد، قابلیتی که در مدل 430EX III-RT و هر دو مدل 600EX-RT دیده می‌شود. بنابراین برای استفاده بدون سیم فقط باید از ارتباط اپتیکال و در حالت اسلیو استفاده کنید. این فلاش حالت تکرار قابل برنامه‌ریزی و صفحه رفلکتور هم ندارد. حداکثر توان خروجی این فلاش کمی بیشتر از مدل 430EX III-RT است و سرعت شارژ خوبی دارد، ولی باتری‌هایش تقریباً دو سوم مدل قبلی دوام می‌آورند.

 

4- Canon Speedlite 600EX II-RT، فلاش پرتوان و دوربرد با امکانات ویژه

 

بهترین فلاش‌های اکسترنال

 

عدد راهنما (ایزو 100): 60 متر/ چرخش سر: 7- تا 90 درجه/ گردش (چپ-راست): 180-180 درجه/ محدوده زوم: 200-20 میلیمتر (خودکار) / حالت مستر-اسلیو وایرلس: اسلیو-مستر اپتیکال-رادیویی/ دیگر حالت‌های فلاش: HSS، RC، تکرار/ باتری: 4 عدد قلمی/ ابعاد: 123×143×79 میلیمتر/ وزن بدون باتری: 435 گرم

 

+ عملکرد و ویژگی‌های سطح بالا

+ مقاوم و ضد آب

– نسبتاً بزرگ و سنگین

– قیمت بالا

 

فلاش 600EX II-RT برای رفع نیاز عکاسان حرفه‌ای و پُرکار ساخته شده و بدنه‌ای محکم و مقاوم در برابر آب دارد. برتری‌های این مدل نسبت به 430EX III-RT عبارتند از قدرت بالاتر (60 Gn)، افزایش دامنه چرخش سر از 7- تا 90 درجه، چرخش 180 درجه ای به چپ و راست، و زوم بیشتر (200-20 میلیمتر).

 

این فلاش با ارتباط وایرلس اپتیکال یا رادیویی، در هر دو حالت اسلیو و مستر کار می‌کند. همچنین بُرد ارتباط رادیویی از 10 به 30 متر افزایش یافته و به خوبی از میان موانع هم می‌گذرد، ضمن اینکه در محیط‌های پرنور بهتر از ارتباط مادون قرمز عمل می‌کند.

 

نسل دوم این مدل به اندازه نسل قبلی داغ نمی‌کند و توان کارکرد مداومش هم تقریباً 50 درصد بیشتر شده است. همانند بیشتر فلاش‌های حرفه‌ای، می‌توانید از باتری اکسترنال برای افزایش شارژدهی این مدل هم استفاده کنید. حالت تکرار برنامه‌ریزی شده در این فلاش می‌تواند برای حرکت‌نمایی (استروبوسکوپی) به کار رود، قابلیتی که در مدل‌های پایین‌تر کانن وجود ندارد.

 

5- Hahnel Modus 600RT؛ نوآوری و قابلیت‌های پیشرفته

 

بهترین فلاش‌های اکسترنال

 

عدد راهنما (ایزو 100): 60 متر/ چرخش سر: 7- تا 90 درجه/ گردش (چپ-راست): 180-180 درجه/ محدوده زوم: 200-20 میلیمتر (خودکار) / حالت مستر-اسلیو وایرلس: اسلیو-مستر اپتیکال-رادیویی/ دیگر حالت‌های فلاش: HSS، RC، تکرار/ باتری: لیتیوم یونی/ ابعاد: 190×76×64 میلیمتر/ وزن بدون باتری: 430 گرم

 

+ باتری لیتیوم-یونی با دوام بالا

+ فرستنده-گیرنده RF داخلی

– مقاوم نبودن بدنه در برابر شرایط آب‌وهوایی

– نمایشگر و کنترل‌های ساده

 

فلاش هانل به تنهایی یا در قالب دو کیت انتخابی عرضه می‌شود. کیت وایرلس همراه فرستنده رادیویی Viper قابل نصب روی کفشک دوربین عرضه می‌شود و کیت وایرلس پرو هم دو قطعه فلاش همراه با فرستنده رادیویی را به همراه دارد.

 

این فلاش از فرستنده-گیرنده رادیویی داخلی بهره می‌برد و در هر دو حالت اسلیو و مستر با بُرد فوق‌العاده 100 متر عمل می‌کند. با استفاده از فرستنده رادیویی قابل نصب روی کفشک که نمایشگر و دکمه‌های کنترلی هم دارد، می‌توانید چند فلاش را به شکل بیسیم در اختیار بگیرید.

 

تفاوت اصلی این فلاش با نمونه‌های مشابه، استفاده از باتری لیتیوم-یونی قابل شارژ به جای باتری‌های قلمی است. با این منبع تغذیه پرقدرت می‌توانید 550 بار با حداکثر توان فلاش بزنید، ضمن اینکه زمان شارژ بین دو فلاش هم بسیار ناچیز و بین 0.7 تا 1.5 ثانیه است. از جمله دیگر قابلیت‌های سودمند فلاش هانل می‌توان به زوم خودکار 200-20 میلیمتری، پخش‌کننده نور 14 میلیمتری و صفحه رفکتور/کچ‌لایت اشاره کرد. این فلاش از حالت‌های سینک پرسرعت، پشت پرده و تکرار برنامه‌ریزی شده هم پشتیبانی می‌کند.

 

6- Metz Mecablitz 52 AF-1؛ صفحه لمسی با قیمت رقابتی

 

بهترین فلاش‌های اکسترنال

 

عدد راهنما (ایزو 100): 52 متر/ چرخش سر: صفر تا 90 درجه/ گردش (چپ-راست): 180-120 درجه/ محدوده زوم: 105-24 میلیمتر (خودکار) / حالت مستر-اسلیو وایرلس: مستر-اسلیو اپتیکال/ دیگر حالت‌های فلاش: HSS، RC/ باتری: 4 عدد قلمی/ ابعاد: 90×134×73 میلیمتر/ وزن بدون باتری: 346 گرم

 

+ ارتباط وایرلس با بُرد مناسب

+ نمایشگر لمسی

– سرعت شارژ پایین بین دو فلاش کامل

– فقدان حالت تکرار قابل برنامه‌ریزی

 

در نگاه اول، فلاش متز شبیه یک فلاش ساده بدون دکمه‌های کنترلی است، ولی در واقع سازنده همه‌چیز را در قالب یک رابط کاربری ساده و نمایشگر لمسی قرار داده تا پشت دستگاه شاهد شلوغی بیش از حد نباشیم. زوم خودکار در فاصله 105-24 میلیمتری، صفحه رفلکتور و پخش‌کننده داخلی هم در این فلاش تعبیه شده اما چرخش به سمت راست به 120 درجه محدود است.

 

برای ارتباط بیسیم می‌توانید از حالت‌های مستر و اسلیو استفاده کنید. البته این فلاش قابلیت تکرار برنامه‌ریزی شده ندارد که در این بازه قیمتی، طبیعی است. در تست‌های انجام شده، قدرت این فلاش با عدد 52 Gn مطابقت ندارد و تقریباً هم‌اندازه کانن 430EX III-RT (43 Gn) است. سرعت شارژ فلاش هم کمی پایین است و اگر تمام توان آن استفاده کنید، باید 4 ثانیه بین هر دو شات منتظر بمانید. با این حال همه معایب نسبی این فلاش زیر سایه قیمت مناسبش قرار می‌گیرد.

 

7- Metz Mecablitz 64 AF-1؛ ویژگی‌های حرفه‌ای با قیمت مناسب

 

بهترین فلاش‌های اکسترنال

 

عدد راهنما (ایزو 100): 64 متر/ چرخش سر: 9- تا 90 درجه/ گردش (چپ-راست): 180-120 درجه/ محدوده زوم: 200-24 میلیمتر (خودکار) / حالت مستر-اسلیو وایرلس: مستر-اسلیو اپتیکال/ دیگر حالت‌های فلاش: HSS، RC، تکرار/ باتری: 4 عدد قلمی/ ابعاد: 112×148×78 میلیمتر/ وزن بدون باتری: 422 گرم

 

+ قابلیت‌های پیشرفته

+ فلاش ثانویه

– سرعت شارژ پایین با باتری‌های آلکالاین

– مقاوم نبودن در برابر آب

 

این مدل، پیشرفته‌ترین فلاش متز محسوب می‌شود و ویژگی‌های برجسته‌ای از جمله توان 64 Gn دارد. از جمله قابلیت‌های این فلاش می‌توان به زوم خودکار در محدوده 200-24 میلیمتری، چرخش سر 9- تا 90 درجه‌ای و ارتباط وایرلس در هر دو حالت اسلیو و مستر اشاره کرد. متز یک فلاش ثانویه هم در این محصول تعبیه کرده تا در مواقعی که از حالت‌های چرخش سر یا چرخش به طرفین استفاده می‌کنید، بتواند نقش فلاش تکمیلی (fill) را ایفا کند.

 

همانند مدل 52 AF-1 تمام کنترل‌های این فلاش درون رابط کاربری ساده و در قالب نمایشگر لمسی تعبیه شده، اما این بار به جای صفحه تک‌رنگ شاهد صفحه رنگی هستیم. حالت تکرار قابل برنامه‌ریزی و امکان اتصال باتری اکسترنال هم از ویژگی‌های مثبت این محصول هستند. اگر از باتری‌های NiMH استفاده کنید، سرعت شارژ مجدد این فلاش نسبتاً خوب و در حد 3.4 ثانیه است ولی این زمان با باتری‌های آلکالاین تقریباً دو برابر می‌شود.

 

8- Nissin Di700A + Air 1؛ فلاش قدرتمند و پیشرفته با ظاهری فریبنده

 

بهترین فلاش‌های اکسترنال

 

عدد راهنما (ایزو 100): 60 متر/ چرخش سر: صفر تا 90 درجه/ گردش (چپ-راست): 180-180 درجه/ محدوده زوم: 200-24 میلیمتر (خودکار) / حالت مستر-اسلیو وایرلس: اسلیو اپتیکال-رادیویی/ دیگر حالت‌های فلاش: HSS، RC/ باتری: 4 عدد قلمی/ ابعاد: 115×140×75 میلیمتر/ وزن بدون باتری: 380 گرم

 

+ کنترل رادیویی قابل نصب روی کفشک دوربین

+ حداکثر توان بالا

– کنترل‌های ساده روی بدنه

– نشانگرهای ساده

 

فلاش نیسین در نگاه اول کاملاً ساده به نظر می‌رسد و فقط یک دکمه و یک کنترل چرخان دارد که با استفاده از آنها می‌توانید تنظیمات ابتدایی نظیر اکسپوژر TTL را تنظیم کنید، ولی برای باقی موارد باید به منوی تنظیمات دوربین سر بزنید.

 

نکته جذاب در مورد این فلاش، بهره‌مندی از فرستنده رادیویی (RF) پیشرفته‌ای به نام Air 1 Commander است که روی کفشک دوربین نصب می‌شود. فلاش قابلیت ارتباط وایرلس رادیویی و اپتیکال در حالت اسلیو را نیز دارد و در حالت اپتیکال می‌توانید گزینه‌های دیجیتال و فیلم را با تنظیم دستی توان فلاش انتخاب کنید. در حالت دیجیتال پالس‌های پیش‌فلاش نقشی در عملکرد دستگاه ندارند اما در حالت فیلم، فلاش با اولین پالس نور فعال می‌شود که گزینه مناسبی برای استفاده در حالت اسلیو همراه با دیگر فلاش‌های استودیویی است.

 

سینک پرسرعت و حالت پشت پرده در فلاش Di700A تعبیه شده ولی تکرار قابل برنامه‌ریزی برای ثبت صحنه‌های متوالی در یک شات وجود ندارد. این فلاش بسیار قدرتمند است و دامنه زوم بسیار خوبی هم دارد. بسته به اینکه از باتری‌های NiMH یا آلکالاین استفاده کنید، شارژ مجدد به‌سرعت و طی 2 یا 3 ثانیه انجام می‌شود.

 

9- Nissin i60A؛ بدنه کوچک با امکانات متعدد

 

بهترین فلاش‌های اکسترنال

 

عدد راهنما (ایزو 100): 60 متر/ چرخش سر: صفر تا 90 درجه/ گردش (چپ-راست): 180-180 درجه/ محدوده زوم: 200-24 میلیمتر (خودکار) / حالت مستر-اسلیو وایرلس: اسلیو اپتیکال-رادیویی/ دیگر حالت‌های فلاش: HSS، RC/ باتری: 4 عدد قلمی/ ابعاد: 98×112×73 میلیمتر/ وزن بدون باتری: 300 گرم

 

+ پنل کنترلی عجیب ولی ساده

+ لامپ LED ثانویه

– شارژ مجدد نه‌چندان سریع

– فقدان کنترل رادیویی

 

علی‌رغم بدنه کوچک و سبک، این فلاش از نیسین قدرت بسیار زیادی دارد. نمایشگر رنگی لمسی پشت بدنه رابط کابری مفیدی را در اختیارتان می‌گذارد. زوم خودکار 200-24 میلیمتری، چرخش کامل به طرفین و لوازم جانبی کاربردی مانند کیسه حمل، پایه و حباب پخش‌کننده، از جمله مزایای این فلاش هستند.

 

نیسین یک لامپ LED با نور ثابت را هم در بدنه این فلاش تعبیه کرده که برای فیلمبرداری یا ثبت تصاویر کلوزآپ به کمکتان می‌آید. ارتباط وایرلس رادیویی و نوری در حالت اسلیو در این فلاش تعبیه شده اما برای برقراری ارتباط رادیویی باید حتماً فرستنده Air 1 Commander را هم خریداری کنید. حداکثر توان و محدوده زوم این مدل با Di700A برابری می‌کند، ولی زمان شارژ مجدد آن تقریباً یک ثانیه کندتر است. در مجموع با یک فلاش همه‌کاره و قدرتمند در بدنه‌ای جمع‌وجور روبرو هستیم.

 

10- Phottix Mitros+ TTL Transceiver؛ قدرت بالا و ارتباطات قوی

 

بهترین فلاش‌های اکسترنال

 

عدد راهنما (ایزو 100): 58 متر/ چرخش سر: 7- تا 90 درجه/ گردش (چپ-راست): 180-180 درجه/ محدوده زوم: 105-24 میلیمتر (خودکار) / حالت مستر-اسلیو وایرلس: مستر-اسلیو اپتیکال-رادیویی/ دیگر حالت‌های فلاش: HSS، RC، تکرار/ باتری: 4 عدد قلمی/ ابعاد: 103×147×78 میلیمتر/ وزن بدون باتری: 427 گرم

 

+ فرستنده-گیرنده RF داخلی

+ حالت تکرار قابل برنامه‌ریزی

– سرعت شارژ مجدد پایین با باتری آلکالاین

– محدوده زوم پایین

 

این فلاش حرفه‌ای از شرکت فوتیکس قدرت بالایی دارد اما حداکثر زوم آن به 105 میلیمتر محدود شده است. چرخش 7- تا 90 درجه در حالت چرخش سر و چرخش کامل 180 درجه‌ای به طرفین هم از مزایای دیگر آن هستند.

 

حالت تکرار قابل برنامه‌ریزی، بدنه مقاوم در برابر شرایط آب‌وهوایی و ارتباط وایرلس رادیویی به لطف فرستنده-گیرنده داخلی در هر دو حالت مستر و اسلیو هم قابلیت‌های کاربردی این فلاش محسوب می‌شوند. بُرد مؤثر ارتباط رادیویی حدود 30 متر است و با فرستنده‌های Odin و Stratos یا دیگر فلاش‌های Mitros+ از همین سازنده سازگاری دارد. شارژ مجدد این فلاش با باتری‌های NiMH حدود 3.5 ثانیه زمان می‌برد اما اگر از باتری آلکالاین استفاده کنید، این زمان دو برابر می‌شود.

 

در قسمت بعدی این مقاله به معرفی بهترین فلاش‌های اکسترنال برای دوربین‌های نیکون می‌پردازیم.

 

نویسنده : امیر یاری

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط