دسته بندی محصولات

  • عکاسی

  • فیلمبرداری

  • نورپردازی

  • تجهیزات صدا

  • لوازم جانبی

  • لوازم جانبی موبایل

  • محصولات دست دوم

  • محصولات آموزشی

لوازم جانبی دوربین

(همه محصولات)

بهترین نمونه‌های فوتورئالیسم

تکنیک و ترفند
بهترین نمونه‌های فوتورئالیسم

در این تصاویر که با استفاده از مداد، خودکار و قلم مو ایجاده شده‌اند به کوچک‌ترین جزئیات توجه شده و تشخیص عکس بودن یا نقاشی بودن آنها بسیار دشوار است. بیایید به بهترین تصاویر فوتورئالیسم نگاهی بیاندازیم.

1) اسکار اوکونو

نیجریه طی چند سال گذشته به یکی از مراکز اصلی هنر فوتورئالیست تبدیل شده و اسکار اوکونو یکی از مشهورترین هنرمندان این عرصه است. اسکار اوکونو تصاویر فوتورئالیستیک خود را با استفاده از خودکار و روی کاغذهایی با اندازه بزرگ می‌کشد. هر کدام از کارهای این هنرمند نزدیک به ۱۰۰ ساعت زمان می‌برد و به گفته اوکونو برای اتمام هر طرح به تقریباً ۱۰ خودکار نیاز است.

[relatedpost post=”87426″]

2) گاتفرید هلن واین

کارهای فوتورئالیستیک فوق‌العاده گاتفرید هلن واین کمی دلهره‌آور است. گاتفرید هلن واین یکی از شناخته‌شده‌ترین و جنجالی‌ترین هنرمندان آلمانی زبان از زمان جنگ جهانی دوم است و نقاشی‌های واقع‌گرایانه او بیشتر پیرامون کودکانی است که گاهی زخمی و باندپیچ شده‌اند و گاهی یونیفرم‌های نازی بر تن دارند. هلن واین سوژه‌های سخت و بحث‌برانگیزی را در کارهایش به تصویر می‌کشد و توجه موشکافانه‌اش به جزئیات موجب تحریک‌آمیزتر شدن آثارش شده است.

3) دیوید کاسان

کار نقاشی‌های اندازه واقعی دیوید کاسان گاهی بین دو ماه تا دو سال به طول می‌انجامد. طبق گفته کاسان هدفش در خلق آثار تنها کپی برداری از حالات سوژه نیست و تلاش می‌کند که ماهیت اصلی سوژه‌ها را ثبت کرده و آنها را با صدای خودشان به تصویر بکشد. دیوید کاسان در حال حاضر مشغول کار روی پروژه‌ای با همکاری بنیاد شوآ دانشگاه کالیفرنیای جنوبی است. وی در این پروژه، تصاویر نجات یافتگان هولوکاست را نقاشی می‌کند که همراه با شهادت‌ها و فیلم‌های کوتاهی از آنها به نمایش درمی‌آید.

4) الیزابت پترسون

زندگی حرفه‌ای الیزابت پترسون پس از حادثه‌ای در سال ۱۹۸۴ و آسیب جدی به دستش به پایان رسید. اما ۱۵ سال بعد وی با استایل متمایزش به دنیای هنر بازگشت. سوژه نقاشی‌های وی صحنه‌های باران زده شهری از پشت شیشه اتومبیل است که با استفاده از مداد رنگی، گرافیت و اضافه کردن کمی حلال خلق شده است. آثار پترسون ترکیبی زیبا از سبک‌های امپرسیونیسم و فوتورئالیسم است.

[relatedpost post=”82940″]

5) استر کورینی

استر کورینی متولد ایتالیا و ساکن نیویورک، نقاشی خود‌آموخته است که تخصصی ویژه در ایجاد پرتره‌هایی پر از جزئیات از حیوانات با پس‌زمینه سفید دارد که حیوانات در آن ژستی انسانی گرفته‌اند. طبق گفته وی هدف اصلی پرتره‌هایش ثبت انرژی، ماهیت و روح هر جانداری است و دلیل استفاده از پس‌زمینه کاملاً سفید، تمرکز بر اصلی‌ترین چیزهایی است که نظرش را جلب می‌کند.

6) ریچارد استس

ریچارد استس استاد بلامنازع فوتورئالیسم است. وی از اواخر دهه ۱۹۶۰ میلادی یکی از فعالان جنبش جهانی فوتورئالیسم بوده و معمولاً صحنه‌های شهری را به صورت حیرت‌انگیزی به تصویر کشیده است.

استس سوژه تصاویر خود را از ترکیب عکس‌های مختلف و بازسازی مناظر به صورت واقع گرایانه به تصویر می‌کشد. با نگاه نزدیک به تصاویر وی، اغلب سطحی بازتاب‌کننده نور مانند ویترین مغازه را می‌بینید که بر جزئیات تصویر می‌افزاید.

7) دیگو فازیو

دیگو فازیو ایتالیایی که با نام مستعار دیگوکوی نیز شناخته شده کار خود را با نقاشی کوی آغاز کرد. جریان‌های آب نقاشی شده در پرتره‌های وی آن قدر واقع‌گرایانه است که گویی تصویری است که با دوربین عکاسی برداشته شده. یکی از شگفتی‌های آثار دیگو فازیو آن است که تماماً با مداد نقاشی شده‌اند.

[relatedpost post=”81471″]

8) رافائلا اسپنس

مناظر شهری فوتورئالیستیک رافائلا اسپنس را می‌توان در کلکسیون‌های خصوصی، عمومی و شرکت‌هایی در آمریکا، کانادا، انگلستان، روسیه، ایتالیا، اتریش و آلمان یافت. این هنرمند انگلیسی ساکن ایتالیا کار خود را با به تصویر کشیدن اشیاء ساکن شروع کرد و پس از آن مهارت‌های تکنیکی خود را بهبود بخشید و شهرتی جهانی برای نقاشی‌های واقع گرایانه‌اش کسب کرد.

9) دان ژاکوت

دان ژاکوت هنرمند فوتورئالیست آمریکایی است که آثارش را با رنگ‌های آکرلیک، رنگ روغن، گواش، آبرنگ و زغال خلق می‌کند. ژاکوت که هنرمندی خودآموخته است بیشتر به خاطر توجهش به نور، رنگ و فرم شناخته می‌شود و روی اشیائی با اهمیت تاریخی و فرهنگی تمرکز دارد.

10) پدرو کمپوس

پدرو کمپوس تا قبل از ۳۰ سالگی هیچ نقاشی رنگ روغن خلق نکرده بود. اکنون در ۵۰ سالگی آثار واقع گرایانه او بیشتر پیرامون سوژه‌های ساکن و مناظر طبیعی و شهری است و اغلب با عکس‌های واقعی اشتباه گرفته می‌شود.

11) راب هفران

راب هفران ساکن چشایر بریتانیا یکی از بااستعدادترین هنرمندان تجسمی است. وی که معمولاً با رنگ روغن و اکرلیک کار می‌کند بیشتر روی پرتره‌های فوتورئالیستیک تمرکز دارد. توجه وی به جزئیات پوست انسان و لباس‌ها کارهای وی را بسیار شگفت‌انگیز کرده است.

12) خوان فرانسیسکو کاسا روئیز

خوان فرانسیسکو کاسا روئیز یک هنرمند تجسمی اسپانیایی است. آثار وی در نیویورک، میامی، شیکاگو، سئول، سنگاپور، لندن، پاریس، مکزیک و بازل به نمایش در آمده و جوایز متعددی را از آن خود کرده است. آثار تاکنو وی در کلکسوین‌های بزرگی مانند موزه آتریوم یا موزه ABC و در کلکسوین‌های شخصی در سراسر دنیا به نمایش درآمده‌اند.

13) حلیم قدبان

توجه حلیم قدبان به جزئیات نفس بیننده را در سینه حبس می‌کند. پرتره‌های وی معمولاً با نور ملایم زیبایی همراه است که مهارت‌های نقاشی وی را به خوبی نشان می دهد. او حتی در خلق پرتره هایی از سلبریتی‌ها هم دستی بر آتش دارد.

[relatedpost post=”84502″]

14) مایکل گسکل

کارهای فوتورئالیسم مایکل گسکل موضوع پنج نمایشگاه انفرادی در لندن بوده است. او تعدادی جایزه هم در مسابقات نقاشی ملی برنده شده و پنج بار در گالری پرتره ملی در فهرست منتخبان جایزه BP قرار گرفته است. وی در سال ۲۰۰۳ برنده جایزه دوم این جشنواره شده است. کارهای گسکل در کلکسوین‌های شخصی زیادی در سرتاسر جهان به نمایش درآمده است.

15) جرمی گدس

جرمی گدس نقاشی‌های آبستره فوتورئالیستیک خلق می‌کند. وی آثار مسحورکننده و زیبایی دارد که در آنها به جزئیات توجه خاصی شده است.

16) آدولفو فرناندز ردریگز

آدولوفو فرناندز ردریگز که در بیشتر آثارش به دست‌ها، آب و مجسمه‌ها پرداخته به شکل اعجاب‌آوری به جزئیات توجه دارد. حباب‌ها، انعکاس نور و سایه‌ها هر تصویر را تا جایی که ممکن است فوتورئالیست کرده و تصاویر خلق شده در نوع خود کم نظیر اند. ردریگز در کارهای دیگر خود از نقاشی‌های رنگ روغن تقلید کرده است. ردریگز آثار فراوانی با موضوعات مختلف خلق کرده که برای دیدن نمونه هایی از آثارش می‌توانید به صفحه فیسبوک او سری بزنید.

17) ربرتو برناردی

ربرتو برناردی متولد ایتالیا و یکی از شناخته شده‌ترین هنرمندان فوتورئالیست حال حاضر دنیاست و آثار وی در سراسر جهان به نمایش درآمده است. وی در آثارش از سوژه‌های ثابت استفاده کرده و نقاشی‌های واقع گرایانه شگفت‌انگیزی از میوه‌ها، شیرینی‌ها و شیشه‌جات کشیده است.

18) داگ بلادورث

داگ بلادورث هنرمند آمریکایی است که به تحریک احساسات نوستالژیک کودکانه بیننده علاقه دارد. نقاشی‌های رنگ روغن وی معمولاً روی کتاب‌های مصور، بازی ‌ها و تنقلات تمرکز دارد و در گالری‌های بسیاری در آمریکا به نمایش درآمده است.

19) آلیسا مونکس

آلیسا مونک هنرمند آمریکایی است که نقاشی‌های واقع گرایانه زیبایی از فرم انسانی خلق می‌کند و آثارش در سراسر جهان به نمایش در آمده است. وی از قلم موهای پهن برای رنگ‌آمیزی‌های ظریف استفاده کرده و در آثارش فیلترهایی مانند شیشه، پلاستیک، آب و بخار معمولاً تصویر سوژه اصلی را مخدوش می‌کند. موج‌های کوچک آب در آثار مونکس اعجاب‌انگیز است.

آموزش عکاسی فتورئالیسم

20) پاول کدن

اگر برای اولین بار آثار پاول کدن را ببینید مدتی طول می‌کشد تا متوجه غیرواقعی بودن آنها شوید. حتی باورنکردنی‌تر آن که این هنرمند واقع گرا تنها از گرافیت و زغال برای خلق این تصاویر استفاده کرده است. پاول کدن که نقاشی‌های خود را از روی عکس‌ها و ویدیوها می‌کشد ثابت کرده که اگر استعداد داشته باشید با ساده‌ترین ابزار هم می‌توانید آثاری زیبا به وجود آورید.

فوتورئالیسم چیست

21) دن ویتز

دن ویتز متخصص نقاشی فوتورئالیست توده‌های مردم است. وی که نقاشی با مداد را با جنبه‌های دیجیتال ترکیب نموده در تصاویرش به کوچک‌ترین جزئیات توجه کرده است. حالات چهره و جزئیات لباس در نقاشی‌های او باورنکردنی است.

فتورئالیست چیست

22) دیوید آیکنبرگ

آثار فوتورئالیستیک زیادی در حال حاضر در دنیا وجود دارد ولی این اثر دیوید آیکنبرگ از جمله شگفت‌انگیزترین این آثار است. دقت در جزئیات لباس و چهره سوژه در این تصویر کاملاً مشهود است.

عکاسان برتر

23) رالف گوینگز

رالف گویینگز نقاشی واقع گرا است که آثارش در بریتانیا، اروپا و ژاپن به نمایش درآمده و در موزه‌ها و کلکسیون‌های خصوصی زیادی در سراسر دنیا وجود دارد. او به عنوان یکی از اعضای اصلی گروه هایپررئالیست و فوتورئالیست اواخر دهه ۱۹۶۰ شناخته شده است.

فتوگرافی

24) جیسون دی گراف

به گفته جیسون دی گراف نقاشی‌های وی صحنه‌ای برای نمایش بعد دیگری از واقعیت و تصور واقع‌نمایی روی سطوح است.

معرفی نمونه‌های الهام بخش فتورئالیسم

25) کنگ لای

کنگ لای نقاش سنگاپوری است که کارهایش بیشتر شبیه مجسمه است تا نقاشی دوبعدی. او در میان نقاشان فوتورئالیست بی‌شک حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

فوتورئالیسم

1 دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط