021-7356

دسته بندی محصولات

  • عکاسی

  • فیلمبرداری

  • نورپردازی

  • صدابرداری

  • لوازم جانبی

  • محصولات دست دوم

بهترین برنامه مدیریت عکس برای گوشی و کامپیوتر

بهترین برنامه مدیریت عکس برای گوشی و کامپیوتر

مدیریت تصاویر با چند برنامه کاربردی

نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های گوشی و ویندوز برای مدیریت عکس بسیار کاربردی هستند. حتی اگر عکاس حرفه‌ای نباشید و شغلتان عکاسی نباشد بعضی از این برنامه‌ها به کارتان می‌آید و می‌تواند کمک‌کننده باشد.

در ادامه به بررسی تعدادی از آن‌ها خواهیم پرداخت اما پیش از آن قصد داریم 6 نکته را مرور کنیم که بدون نصب هیچ نرم‌افزاری، با کمی وقت گذاشتن می‌توانید از آن‌ها برای نظم دادن به عکس‌هایتان استفاده کنید:

1. عکس‌هایتان را به لپ‌تاپ و هارد اکسترنال منتقل کنید تا دغدغه پاک شدن یا گم شدنشان را نداشته باشید و حافظه گوشی و دوربینتان خالی بماند.

2.برای مدیریت تصاویر، عکس‌های بی‌کیفیت را همان ابتدا پاک کنید. منظور از بی‌کیفیت، عکس‌هایی هستند که با ویرایش به شکل دلخواه در نمی‌آیند؛ مثلا تصاویری که دست عکاس روی بخشی از لنز دوربین قرار گرفته یا عکس‌هایی که به اشتباه گرفته شده‌اند.

3.از قابلیت تشخیص چهره دستگاهتان استفاده کنید. بعضی از دوربین‌ها و گوشی‌های همراه قابلیت تشخیص چهره دارند و به دسته‌بندی عکس و ساخت آلبوم‌های شخصی بر اساس چهره افراد خانواده کمک می‌کنند. گوشی‌های آیفون این قابلیت را ندارند.

4.برای ساده کردن جستجوهای بعدی میان تصاویر، از برچسب‌گذاری، تگ و افزودن کلمات کلیدی اضافه کنید. این قابلیت در بسیاری از دوربین‌ها وجود دارد.

5.می‌توانید عکس‌هایی که گرفته‌اید را بر اساس یک الگوی مشخص، فولدربندی کنید. مثل: تاریخ/مناسبت/نام سوژه/لوکیشن/دوربین مورد استفاده.

6.عکس‌هایتان را بر روی فضای ابری آپلود کنید. برای محافظت از تصاویر، می‌توانید آن‌ها را به یک فضای امن مانند دراپ‌باکس (Dropbox)، گوگل‌درایو (Google Drive) یا وان‌درایو (OneDrive) منتقل کنید.

[relatedpost post=” 86241″]

مرتب کردن و مدیریت عکس‌ها با این روش‌ها زمان‌بر هستند و برای مدیریت تعداد کمی تصویر مناسب‌ترند. پس اگر حوصله کافی برای مرتب کردن عکس‌هایتان با این روش‌ها را ندارید، استفاده از برنامه های مدیریت عکس می‌تواند کمک بزرگی به شما بکند.

برنامه مدیریت عکس چیست و چه کاربردی دارد؟

جالب است بدانید که در برخی از کشورهای خارجی، فردی برای مرتب‌سازی و سازمان‌دهی عکس‌ها آموزش می‌بیند و استخدام می‌شود! این افراد دانش کافی نسبت به عکس‌برداری دارند و به برخی از نرم‌افزارهای لازم مسلط هستند.

چنین شغلی در کشور ما وجود ندارد، پس حتی اگر عکاس حرفه‌ای هستید باید خودتان زحمت سازمان‌دهی عکس‌هایتان را بکشید! نرم‌افزارها و انواع برنامه مدیریت عکس کار شما را بسیار آسان می‌کنند.

برنامه های مدیریت عکس در کل وظیفه پاک‌سازی فضای اشغال‌شده و مرتب کردن عکس‌های شما را دارد.

این برنامه‌ها چند ویژگی و کاربرد گوناگون دارند. برای انتخاب بهترین گزینه لازم است بدانید کدام کاربردها برای شما مهم‌تر است و اولویت دارد. یک برنامه مدیریت عکس باید یک یا چند ویژگی از گزینه‌های زیر را داشته باشد:

  • به دسته‌بندی و فهرست کردن عکس‌ها برای جستجوی آسان کمک کند.
  • در آن واحد، یک تغییر یکسان روی تعداد زیادی تصویر اعمال کند. (تغییر سایز، تغییر نام، حذف یا انتقال)
  • امکان افزودن لوکیشن و توضیحات به تصاویر را داشته باشد.
  • بتوان به کمک آن، تصاویر را درجه‌بندی و امتیازدهی کرد.
  • عکس‌ها را در پوشه و زیرپوشه‌های گوناگون مرتب کند.
  • برای ویرایش تکی یا گروهی و به‌اشتراک‌گذاری عکس‌ها بتوان از آن استفاده کرد.
  • برای مدیریت هم‌زمان عکس‌ها سریع و فعال باشد.

چرا باید از برنامه مدیریت عکس استفاده کنیم؟

استفاده از برنامه مدیریت عکس برای عکاسان حرفه‌ای یک اصل واجب است اما همان‌طور که گفتیم، افراد دیگر هم می‌توانند از این برنامه‌ها استفاده کنند.

به‌عنوان یک عکاس حرفه‌ای ممکن است بخواهید از تصاویری که در گذشته گرفته‌اید، عکسی با موضوع خاص برای شرکت در یک مسابقه پیدا کنید. تصور کنید میان انبوه آثارتان این کار چقدر سخت خواهد بود! با برنامه مدیریت تصاویر امکان جستجوی سریع‌تر، رتبه‌بندی و درج توضیحات را برای عکس‌ها فراهم می‌شود.

یکی دیگر از کاربردهای برنامه مدیریت عکس این است که می‌توانید با تجزیه و تحلیل عکس‌هایتان به نقاط ضعف و قوتتان در عکاسی پی ببرید، ببینید در کدام سوژه‌ها عملکرد بهتری داشته‌اید و کدام شکل عکاسی به سلیقه شما نزدیک‌تر است. همچنین سیر پیشرفتتان را در طول زمان بررسی کنید.

علاوه‌بر این‌ها برای تبدیل شدن به یک عکاس حرفه‌ای، باید آموزش‌های متعددی ببینید تا بتوانید با نرم‌افزارهای مختلف عکاسی کار کنید، قسمت‌های مختلف تنظیمات دوربین را بشناسید و درنهایت عکس‌های بهتری ثبت کنید. هنرمندان باتجربه و حرفه‌ای در نورنگار، دوره‌های آموزشی از مبتدی تا پیشرفته را با قیمت بسیار مناسب برگزار می‌کنند. برای آشنایی با ورکشاپ‌های درحال‌برگزاری  آکادمی نورنگار، می‌توانید به قسمت آکادمی سایت نورنگار مراجعه کنید.

بهترین برنامه های مدیریت عکس

انواع مختلفی از برنامه مدیریت عکس وجود دارد که برخی رایگان هستند و برخی دیگر را می‌توانید با پرداخت هزینه تهیه کنید. لیستی از بهترین برنامه های مدیریت تصاویر برای کامپیوتر (PC) و گوشی‌های اندروید و آی او اس در ادامه معرفی شده‌اند.

برنامه های مدیریت عکس برای کامپیوتر

برنامه های مدیریت عکس در کامپیوتر (ویندوز و مک) متنوع‌تر و پیشرفته‌تر از گوشی‌ها هستند. برنامه‌های رایگان را در ابتدای این لیست معرفی کرده‌ایم.

نرم‌افزار مدیریت عکس FastStone Image Viewer (رایگان)


این نرم‌افزار از بهترین انتخاب‌ها برای مدیریت تصاویر شماست. استفاده از آن بسیار ساده است و نیاز به آموزش خاصی ندارد. از دیگر مزایای FastStone سرعت بالا و پردازش پیشرفته آن است.

تغییر نام و تغییر فرمت به Jpeg، GIF، Png و حتی PDF به شکل گروهی و هم‌زمان با این نرم‌افزار امکان‌پذیر است و از فرمت‌های عکس دوربین‌های گوناگون پشتیبانی می‌کند.

این برنامه قابلیت‌های پیچیده و پیشرفته مناسب عکاسان حرفه‌ای را ندارد اما برای استفاده معمولی در مدیریت تصاویر  قابلیت‌های خوبی دارد. دانلود FastStone برای ویندوز هیچ هزینه‌ای ندارد.

برنامه مدیریت عکس Adobe Bridge CC


این نرم‌افزار قابلیت‌های پیشرفته و بسیار زیادی در زمینه عکاسی و مدیریت عکس دارد. کار با آن ساده است و به‌راحتی می‌توان تصاویر را به کمک آن مدیریت کرد.

عکس‌ها را می‌توانید مستقیما از گوشی یا دوربین وارد فضای این برنامه کنید، به شکل گروهی، نام دسته‌ای از آن‌ها را تغییر بدهید و کلمات کلیدی مورد نظرتان را به آن‌ها اضافه کنید.

یکی دیگر از قابلیت‌های ادوبی بریج، افزودن گروهی واترمارک به عکس‌هاست. برنامه Adobe Bridge در دو نسخه رایگان و خریدنی قابل دانلود است.

برنامه مدیریت تصاویر DigiKam Photo Manager (رایگان)


مدیریت هم‌زمان بیش از صد هزار عکس در دیجی‌کم امکان‌پذیر است. این شاید مهم‌ترین و اصلی‌ترین ویژگی این برنامه مدیریت تصاویر باشد. به‌علاوه این برنامه اپن‌سورس است؛ یعنی در صورتی‌که دانش کافی داشته باشید می‌توانید هرطور که می‌خواهید آن را شخصی‌سازی کنید.

حذف، انتقال، تغییر نام و چرخش گروهی تصاویر از هدر رفتن وقت شما جلوگیری می‌کند. علاوه‌بر این، به کمک DigiKam می‌توانید نظرات شخصی‌تان را به هر عکس اضافه کنید. دانلود نسخه رایگان دیجی‌کم از وب‌سایت این برنامه امکان‌پذیر است.

برنامه مدیریت تصویر Magix Photo Manager Deluxe


شاید برایتان پیش آمده باشد که به دنبال عکس‌های یک شخص خاص، فولدرهای عکستان را زیر و رو کنید! Magix قابلیت تشخیص چهره را به همین منظور در برنامه خود گنجانده است تا با یک بار علامت‌گذاری صاحب یک چهره، تمام عکس‌های او مشخص شده و به‌راحتی قابل جستجو باشند.

امکان دسته‌بندی تصاویر بر اساس محتوا و ویژگی، و امتیاز دادن به عکس‌ها از دیگر امکانات این برنامه هستند. یک ویژگی جذاب دیگر این برنامه، قابلیت قرار دادن یک عکس در چند مجموعه گوناگون بدون اشغال فضای اضافی است.

دانلود نسخه آزمایشی Magix Photo Manager رایگان است و می‌توانید آن را از سایت این نرم‌افزار دانلود کنید اما برای نسخه کامل آن لازم است هزینه‌ای بپردازید.

نرم‌افزار مدیریت تصاویر SmartPix Manager


یکی از بهترین نرم‌افزارهای غیر رایگان مدیریت و سازمان‌دهی تصاویر  SmartPix Manager است. چرا؟ چون دقیقا هرچه را برای مرتب کردن عکس‌هایتان در کوتاه‌ترین زمان ممکن نیاز دارید در اختیارتان می‌گذارد.

رابط کاربری این نرم‌افزار بسیار ساده است و در عین حال هوشمندانه طراحی شده است. می‌توانید تصاویر را گروه‌بندی کنید، نام، جهت، ابعاد و حجم آن‌ها را هم‌زمان تغییر بدهید و طبق اولویت‌بندی خودتان فهرست کنید.

نکته جالب اینکه تمامی قابلیت‌ها علاوه‌بر تصاویر، برای فایل‌های صوتی، اسناد و ویدیوهایتان نیز قابل استفاده است.

با این‌حال این برنامه دو ایراد اساسی دارد که پیش از خرید آن باید در نظر داشته باشید:

اول اینکه شما نمی‌توانید مستقیما تصاویرتان را در شبکه‌های اجتماعی پست کنید و دوم اینکه این نرم‌افزار از تمامی فرمت‌ها پشتیبانی نمی‌کند.

برنامه مدیریت عکس Adobe Lightroom (Creative Cloud)


شاید کامل‌ترین و جامع‌ترین برنامه مدیریت تصاویر، ادوبی لایتروم باشد. این برنامه مناسب عکاسان حرفه‌ای است. تمامی تصاویر شما بر فضای ابری قرار می‌گیرد و بعد از ویرایش یک نسخه از عکس اصلی و ادیت‌نشده نیز دارید. علاوه‌بر سازمان‌دهی و فهرست‌بندی تصاویر می‌توانید آن‌ها را به‌صورت حرفه‌ای ویرایش کنید.

امکان رتبه‌بندی، افزودن کلمات کلیدی و توضیحات، امکان امتیازدهی با ستاره، دسته‌بندی بر اساس رنگ‌ها، تغییر نام هم‌زمان و… همه از ویژگی‌های بی‌شمار این برنامه هستند. اگرچه دانلود Adobe Lightroom رایگان نیست اما هزینه اشتراک آن نسبت به سایر برنامه‌ها منصفانه و معقول است و می‌توانید آن را تهیه کنید.

نرم‌افزار مدیریت تصویر ACDSee PhotoStudio Home

یکی دیگر از انتخاب‌های عکاسان حرفه‌ای برای سازمان‌دهی تصاویر، بی‌شک برنامه ACDS است. این برنامه مدیریت عکس را یک بار برای همیشه تهیه می‌کنید و نیازی به تمدید آن به‌صورت ماهانه یا سالانه نیست.

امکان برچسب‌گذاری، سازمان‌دهی، رتبه‌بندی به کمک شماره یا ستاره و متمایزسازی با رنگ‌ها، همگی در این برنامه مدیریت تصویر وجود دارد و به‌راحتی می‌توان از قسمت‌های گوناگون برنامه استفاده  کرد.

امکان آپلود داخلی به شبکه‌های اجتماعی و ویرایش دسته‌ای رنگ، نور، فیلتر، جهت، نام و اندازه برای عکس‌ها قرار داده شده است. برای خرید و دانلود برنامه مدیریت عکس ACDSee باید هزینه‌ای بپردازید.

برنامه های مدیریت عکس برای اندروید و IOS

برخی معتقدند عکس‌هایی که با دوربین گوشی‌های حرفه‌ای گرفته می‌شوند از بسیاری از تصاویر دوربین‌های ساده، بهتر و باکیفیت‌تر هستند. علاوه‌براین، به اشتراک گذاشتن تصویر پس از ثبت آن و آپلود آن بر روی فضای ابری از طریق گوشی بسیار ساده‌تر انجام می‌شود. به همین دلیل داشتن یک اپلیکیشن و برنامه مدیریت تصویر روی گوشی می‌تواند امکانات مناسبی برای ما ایجاد کند.

[relatedpost post=”186815″]

بسیاری از اپلیکیشن‌های اجرای تصاویر داخل گوشی ویژگی‌های مناسبی دارند، اما می‌توان از برنامه‌های جامع‌تر و کامل‌تری برای مدیریت عکس داخل گوشی همراه استفاده نمود. در ادامه بهترین اپلیکیشن‌های مدیریت تصاویر برای سیستم‌عامل اندروید و آی او اس را معرفی می‌کنیم.

اپلیکیشن مدیریت تصاویر Google Photos


قیمت: رایگان تا حجم 15 گیگ
مناسب برای سیستم‌عامل ios و اندروید

این اپلیکیشن به میزان بسیار کمی تصاویر را فشرده می‌کند و تقریبا به‌خوبی سیستم شخصی شما، از آن‌ها محافظت می‌نماید. می‌توانید در قسمت تنظیمات آن، قابلیت بک‌آپ‌گیری خودکار را روشن کنید.

برای ساختن آلبوم‌های گوناگون و موضوع‌بندی تصاویر، گوگل فوتوز امکانات بسیار خوبی در اختیار شما قرار می‌دهد. به‌عنوان نمونه، به قابلیت بصری تشخیص سوژه مجهز است؛ یعنی مثلا، گربه، گل، غذا و ساحل را از یکدیگر تشخیص داده و گروه‌بندی می‌کند. همچنین قابلیت شناسایی چهره افراد را نیز دارد.

از دیگر مزایای گوگل فوتوز، به‌روزرسانی مداوم آن است. برای افزودن یک فیلتر خاص به تمام تصاویر، برش و ویرایش آن‌ها می‌توانید از این اپلیکیشن استفاده کنید. مجموع حجمی که گوگل برای امکانات گوناگون خود از جمله ایمیل‌ها در اختیار شما قرار می‌دهد 15 گیگ است که گوگل فوتوز هم به‌صورت مشترک از همین حجم استفاده می‌کند.

اگر نیاز به حجم بیشتری دارد باید نسخه خریدنی گوگل فوتوز را تهیه کنید و برای 100 گیگ فضای ابری اضافه، هزینه کمی را در ماه بپردازید.

دانلود نسخه اندروید Google Photos
دانلود نسخه آی او اس Google Photos

اپلیکیشن مدیریت عکس Amazon Photos


قیمت: رایگان تا حجم 5 گیگ
مناسب برای سیستم‌عامل ios و اندروید

این اپلیکیشن مدیریت تصاویر در ابتدا تنها برای مشتریان آمازون قابل استفاده بود اما پس از آن استفاده برای تمامی کاربران تا حجم 5 گیگابایت فضای ابری رایگان شد. تصاویری که در این فضا بارگذاری و دسته‌بندی می‌کنید بدون کاهش حجم و با وضوح و کیفیت اولیه قابل دسترسی هستند و می‌توانید آن‌ها را با پنج نفر دیگر به اشتراک بگذارید.

برای استفاده از حجم بیشتر، مانند گوگل فوتوز لازم است به‌صورت ماهانه مبلغی را بپردازید.

دانلود نسخه اندروید Amazon Photos
دانلود نسخه آی او اس Amazon Photos

برنامه مدیریت عکس Flickr


قیمت: رایگان تا هزار تصویر
مناسب برای سیستم‌عامل ios و اندروید

برخی معتقدند این اپلیکیشن مدیریت عکس به اندازه سابق کاربردی و مناسب نیست و خدمات آن کیفیت گذشته را ندارد. پیش از این Flickr یک ترابایت فضای رایگان در اختیار کاربران خود قرار می‌داد اما در حال حاضر این حجم را تا هزار عکس کاهش داده است.

با این حال قابلیت‌های ویژه این اپلیکیشن غیر قابل انکار هستند. امکان جستجوی هوشمند میان تصاویر، آپلود خودکار عکس‌ها پس از ثبت، گروه‌بندی خودکار بر حسب تاریخ و قابلیت به‌ اشتراک‌گذاری بسیار ساده، از ویژگی‌های Flickr هستند. برای ارتقا به نسخه اصلی اپلیکیشن لازم است ماهانه یا سالانه هزینه‌ای بپردازید.

دانلود نسخه اندروید Flickr
دانلود نسخه آی او اس Flicker


قیمت: رایگان به همراه تبلیغات درون‌برنامه‌ای
مناسب برای سیستم‌عامل اندروید

مموریا به شما این امکان را می‌دهد که عکس‌هایتان را بر اساس تاریخ یا آلبوم مرتب و سازمان‌دهی کنید. می‌توانید آلبوم‌هایتان را مخفی کنید و برای آن‌ها عکس کاور قرار بدهید. همچنین Memoria دارای گزینه‌های گوناگونی برای جستجوی پیشرفته است.

اگر نسخه کامل اپلیکیشن Memoria را به قیمت 1.99 دلار تهیه کنید تبلیغات درون‌برنامه‌ای حذف خواهند شد و امکاناتی از قبیل رمزگذاری، سفارشی‌سازی و استفاده از تم‌های جدید به آن افزوده می‌شود.

دانلود نسخه اندروید Memoria Photo Gallery

برنامه مدیریت تصویر Piktures


قیمت: رایگان
مناسب برای سیستم‌عامل اندروید

اپلیکیشن مدیریت تصاویر Piktures رابط کاربری بسیار جذابی دارد. هر تصویر را می‌توانید به چپ و راست بکشید و به این شکل تغییراتی در آن ایجاد کنید.

در صورتی‌که تصویر را به سمت راست بکشید لیستی از آلبوم‌هایتان نمایش داده می‌شود که می‌توانید این عکس را هم به آن‌ها بیفزایید. با کشیدن به چپ، قابلیت برچسب‌گذاری برای سهولت جستجو فعال می‌شود. همچنین تقویمی وجود دارد که عکس‌هایتان را بر اساس تاریخی که در آن ثبت شده‌اند مرتب می‌کند.

از دیگر قابلیت‌های Piktures می‌توان به ویژگی اسلایدشو (SlideShow Mode)، ابزار تغییر سایز و امکان ساخت ویدیو یا گیف از تصاویر اشاره کرد.

دانلود نسخه اندروید Piktures

اپلیکیشن مدیریت تصویر Slidebox


قیمت: رایگان
مناسب برای سیستم‌عامل ios و اندروید

کار با اسلایدباکس مشابه Piktures، ساده است. با کشیدن تصاویر به چهار جهت می‌توان تغییراتی روی آن‌ها اعمال کرد. ذخیره عکس در آلبوم‌ها، حذف آن از آلبوم‌ها، مقایسه عکس‌های مشابه و به اشتراک گذاشتن یک آلبوم از دیگر ویژگی‌های Slidebox است. برای بک‌آپ‌گیری تا ده هزار عکس لازم است نسخه خریدنی Slidebox را تهیه کنید.

دانلود نسخه اندروید Slidebox
دانلود نسخه آی او اس Slidebox

برنامه مدیریت تصاویر PhotoSync


قیمت: رایگان برای اندروید و غیر رایگان برای IOS
مناسب برای سیستم‌عامل ios و اندروید

همان‌طور که از نام این برنامه مدیریت تصاویر برمی‌آید، ویژگی منحصر‌به‌فرد آن سهولت انتقال عکس بین سیستم‌ها است که به انتقال از طریق بلوتوث، وای‌فای و هات‌اسپات ترجیح دارد. اپلیکیشن PhotoSync نسخه دسکتاپ هم دارد که از طریق وب‌سایت آن قابل دانلود و نصب است.

دانلود نسخه اندروید PhotoSync
خرید نسخه آی او اس PhotoSync


قیمت: رایگان
مناسب برای سیستم‌عامل اندروید

اگر به سبک مرتب‌سازی تصاویر در گوشی‌های آیفون آشنایی دارید و قابلیت‌های آن برای شما مطلوب و خوشایند است، آپلاس‌گالری به شما امکان آوردن این قابلیت‌ها به فضای اندروید را می‌دهد. می‌توانید از تصاویرتان در Dropbox نسخه پشتیبان تهیه کنید، عکس‌ها را بر اساس رنگ جستجو کنید و روی نقشه، مناطقی که در آن‌ها تصویری ثبت کرده‌اید را پیدا کنید.

دانلود نسخه اندروید A+ Gallery

پاسخ به چند پرسش متداول

چگونه می‌توانم عکس‌هایم را از پاک شدن یا از بین رفتن محافظت کنم؟

بهترین روش برای نگهداری و ذخیره عکس‌ها، انتقال آن‌ها به فضای ابری است ولی درصورت پاک شدن هم روش‌های گوناگونی برای بازیابی آن‌ها وجود دارد.

[relatedpost post=”70905″]

بهترین برنامه مدیریت تصاویر برای گوشی کدام است؟

به نظر می‌رسد Google Photos اپلیکیشن انتخابی عکاسان حرفه‌ای و افراد عادی باشد. این اپلیکیشن رایگان است، اغلب قابلیت‌های مورد نیاز را در خود جای داده است و برای هر دو سیستم عامل اندروید و آی-او-اس قابل استفاده است.

بهترین برنامه مدیریت عکس برای ویندوز کدام است؟

حرفه‌ای‌ها اغلب لایتروم را برای سر و سامان دادن به عکس‌هایشان انتخاب می‌کنند. این برنامه مدیریت تصاویر هم برای مک و هم ویندوز قابل استفاده است، مبتنی بر فضای ابری است و امکان ویرایش، سازمان‌دهی، ذخیره و به‌ اشتراک‌گذاری را یک‌جا در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

بهترین برنامه مدیریت تصویر باتوجه به بودجه کدام است؟

در صورتی‌که محدودیت بودجه دارید ACDSee جایگزین مناسبی برای Lightroom محسوب می‌شود. این برنامه مدیریت عکس به قابلیت تشخیص چهره و مدیریت کلمات کلیدی مجهز است و همچنین به کمک آن می‌توان تصاویر تکراری را پیدا و حذف نمود.

آیا می‌توانم خودم عکس‌هایم را سازمان‎دهی کنم؟

در ابتدای مقاله نکاتی را گفتیم که به سازمان‌دهی تصاویر به‌صورت دستی و بدون استفاده از اپلیکیشن یا برنامه مدیریت تصاویر کمک می‌کرد. با استفاده از این نکات می‌توانید فهرست‌بندی و مرتب‌سازی عکس‌هایتان را خودتان انجام دهید. با این حال نرم‌افزارهای مدیریت عکس سرعت بیشتری به کارتان می‌دهد و قابلیت‌های بیشتری را در اختیار شما می‌گذارد.

اگر هنوز سوالی برایتان بی‌جواب مانده است می‌توانید در قسمت نظرات آن را بپرسید.شما تجربه‌ای در استفاده از این برنامه‌ها دارید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

عکس نوزاد خوابیده زیبا
جذاب ترین عکس های نوزاد و کودک
6 ماه پیش - زمان مطالعه : 13 دقیقه
چگونه حجم عکس را کم کنیم
كم كردن حجم عکس آنلاین
5 ماه پیش - زمان مطالعه : 10 دقیقه
DPI چیست؟
DPI چیست؟
7 ماه پیش - زمان مطالعه : 9 دقیقه
انواع کاغذ چاپ عکس و نحوه تشخیص آنها
انواع کاغذ چاپ عکس و نحوه تشخیص آنها
10 ماه پیش - زمان مطالعه : 9 دقیقه
Engagement photography
عکاسی اسپرت
10 ماه پیش - زمان مطالعه : 10 دقیقه
نرم‌‌افزار ویرایش عکس IOS
برترین نرم‌ افزارهای ویرایش عکس IOS
11 ماه پیش - زمان مطالعه : 6 دقیقه