دسته بندی محصولات

  • عکاسی

  • فیلمبرداری

  • نورپردازی

  • تجهیزات صدا

  • لوازم جانبی

  • لوازم جانبی موبایل

  • محصولات دست دوم

  • محصولات آموزشی

لوازم جانبی دوربین

(همه محصولات)

ارزان ترین دوربین های بدون آینه

راهنمای انتخاب
ارزان ترین دوربین های بدون آینه

دوربین بدون آینه ارزان

ما قبلاً در مقاله دیگری درباره این که دوربین بدون آینه چیست توضیح داد‌ه‌ایم و دلایل خرید دوربین بدون آینه و همینطور  مزیت‌های این مدل دوربین‌ها نسبت به مدل‌های دیگر گفته‌ایم. در این راهنما، فهرستی از بهترین دوربین‌های بدون آینه ارزان را آماده کردیم تا اگر قصد خرید دارید به راحتی و زودتر تصمیم‌ بگیرید.

دوربین Canon EOS M50 II

نقاط قوت:

  • کیفیت بالای عکس‌ها
  • وضعیت خودکار بسیار ساده و در دسترس
  • تکنولوژی فوکوس فوق‌العاده Dual Pixel AF

نقاط ضعف:

  • باطری بسیار ضعیف
  • تعداد لنز‌های محدود در بازار
  • محدودیت‌های فیلم‌برداری با 4K

دوربین کانن EOS M50 II یکی از ارزان‌ترین دوربین‌های بدون آینه موجود در لیست ما است که همان تکنولوژی‌ قابل انتظار از دوربین‌های کانن را در خود دارد. این دوربین بسیار کوچک و کامپکت ساخته شده است، اما حسگری که در آن قرار گرفته اندازه APS-C هم اندازه دوربین‌های میان رده کانن مانند Canon 80D است.

رزولوشن این حسگر 24 مگاپیکسل است و سیستم فوکوس بی‌نظیر Dual Pixel AF اختصاصی کانن هم روی آن طراحی شده است. این تکنولوژی فوکوس بالا در ترکیب با لنز‌های سری EF-M کانن، فوکوسی بسیار پرسرعت و کاملاً بی‌صدا را چه در هنگام فیلم‌برداری و چه عکاسی در اختیار شما می‌گذارد.

دوربین M50 II کانن سریع‌ترین و جدیدترین سیستم فوکوس Dual Pixel AF را در رده دوربین‌های بدون آینه این شرکت دارد و سرعت فوکوس بالای آن هنگام دنبال کردن سوژه یا فوکوس روی چشم افراد در حال حرکت واقعاً شگفت‌انگیز است. ضمناً از آنجا که حسگر آن مشابه دوربین‌های DSLR هم رده این شرکت است، می‌توانید در نور کم، عکس هایی با نویز پایین ثبت کنید و فایل خام آن برای ویرایش عکس‌ها، رنگ و نور خوبی در اختیارتان قرار می‌دهد.

کانن بدنه دوربین M50 II را خیلی شبیه به DSLR های خودش طراحی کرده است و برای اینکه به خوبی در دست جا بگیرد، یک گریپ (دستگیره) نسبتاً بزرگ برای آن طراحی کرده است. اما برای جبران این طراحی، مجبور شده تا دکمه‌های پشت دوربین را فشرده‌تر و کوچک‌تر طراحی کند.

بهترین دوربین عکاسی تا 15 میلیون تومان؛ ارزان و کارآمد

مقاله مرتبط: بهترین دوربین عکاسی تا 15 میلیون تومان؛ ارزان و کارآمد

منظره‌یاب الکترونیکی و نمایشگر کاملاً بازشو این دوربین به ترتیب با رزولوشن 2,360 هزار و 1,040 هزار نقطه، دارای کیفیت متوسط رو به بالا هستند. عملکرد این دوربین هم برای تازه‌کاران و افراد مبتدی ساده و سریع است و هم امکانات بسیار پیشرفته نوردهی برای افراد حرفه‌ای را در آن می‌بینیم. علاوه بر این به واسطه ارتباط بی‌سیم Bluetooth و WiFi می‌تواند از طریق برنامه مخصوص کانن با گوشی‌های هوشمند ارتباط برقرار کند و از این رو برای عکاسانی که تمایل به عکاسی با موبایل و شبکه‌های اجتماعی دارند هم بسیار عالی است.

باطری 875 mAh این دوربین در بین دوربین‌های هم رده خودش ضعیف‌تر است و احتمالاً در هنگام عکاسی در فضای بیرون، با محدودیت زمان عکاسی و فیلم‌برداری روبرو می‌شوید. اما خوشبختانه وجود درگاه USB-C روی این دوربین به شما امکان می‌دهد تا باطری آن را توسط شارژر‌های همراه (پاور بانک) به سرعت شارژ کنید.

نقطه ضعف دیگر دوربین M50 II کانن به فیلم‌برداری 4K آن مربوط می‌شود. اگرچه این دوربین می‌تواند با رزولوشن 4K فیلم‌برداری کند، اما Crop تصویر (میزان بزرگنمایی دوربین در این حالت) بسیار زیاد است و کادربندی با آن را سخت می‌کند. ضمن اینکه قابلیت فوکوس Dual Pixel AF آن هم در این حالت محدود می‌شود و از رزولوشن 1080p به بالا نمی‌توانید از آن استفاده کنید.

اگر این نقاط ضعف را نادیده بگیرید، این دوربین برای عکاسی عمومی و تولید محتوا برای شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و یوتیوب عالی است و قیمت بسیار مناسبی هم دارد.

عکاسی غذا

دوربین Fujifilm X-S10

نقاط قوت:

  • بدنه‌ای شبیه به DSLR ها
  • کیفیت فوق العاده عکس‌ها
  • لرزشگیر داخل بدنه
  • فیلم‌برداری 4K

نقاط ضعف:

  • باطری کاملاً معمولی
  • فاقد شبیه‌ساز Film Simulation در X-200 فوجی

فوجی بسیاری از امکانات دوربین‌های بدون آینه رده بالای خود را در یک بدنه شبیه به DSLR به نام X-S10 جمع کرده است تا تجربه عکاسی و فیلم‌برداری مورد انتظار از این برند را با قیمتی بسیار پایین در اختیار ما قرار دهد. در این دوربین حسگر محبوب و با کیفیت X-Trans CMOS این شرکت را می‌بینیم که دارای 26 مگاپیکسل رزولوشن و البته مجهز به لرزشگیر اختصاصی فوجی نیز می‌باشد.

وقتی این دوربین را در دست می‌گیرید، بدنه فلزی (آلیاژ منیزیم) آن احساس یک دوربین گران‌قیمت DSLR را به شما می‌دهد. روی بدنه این دوربین دو دکمه چرخان می‌بینیم که می‌توانید آن را به دلخواه خودتان برای عملکرد‌های مختلف برنامه ریزی کنید. بدنه این دوربین شباهت زیادی به دوربین‌های DSLR دارد و کمتر شبیه به دوربین‌های بدون آینه کوچک بازار و حتی دوربین‌های میرورلس معمول خود فوجی است.

منظره‌یاب و نمایشگر این دوربین مشخصاتی مانند Canon M50 II دارند و البته نمایشگر این دوربین هم مانند رقیب خود به صورت لمسی و کاملاً بازشو طراحی شده است. سرعت فوکوس این دوربین هم بسیار بالاست و اگرچه به پای M50 II نمی‌رسد، اما در هنگام فیلم‌برداری یا عکاسی، در دنبال کردن سوژه‌های متحرک شما را ناامید نمی‌کند.

به لطف پردازشگر پیشرفته فوجی، کیفیت رنگ‌ها در عکس های این دوربین عالی است و می‌توانید از انواع رنگ‌های اختصاصی فوجی هم در شرایط مختلف فیلم‌برداری و عکاسی استفاده کنید. ضمناً این دوربین می‌تواند با فایل‌های خام 14 بیت خودش، برای ویرایشگران فایل‌های RAW هم بسیار قوی عمل کند.

نکته فوق‌العاده درباره پردازشگر این دوربین 26 مگاپیکسلی، سرعت عکاسی 20 فریم بر ثانیه (همراه با فوکوس و نورسنجی) آن است که برای دوربینی در این کلاس عالی است. باطری 1260  میلی‌ آمپری این دوربین هم نسبتاً ضعیف است، اما خوشبختانه امکان شارژ با USB را دارد. ضمن اینکه این دوربین می‌تواند با رزولوشن 4K به مدت نیم ساعت فیلم‌برداری کند (با خروجی اکسترنال 4:2:2 10-Bit بیت) که این مورد نیز در دوربین‌های هم رده آن کمتر دیده می‌شود.

خوشبختانه در دوربین X-S10 هم درگاه ورودی 3.5 mm میکروفون و هم امکان استفاده از خروجی هدفون (با استفاده از مبدل USB) وجود دارد و از این لحاظ برای ضبط فیلم‌های حرفه‌ای بسیار مناسب است.

به بیان ساده می‌توان X-S10 فوجی را نسخه کوچک‌تر X-T4 این شرکت نامید که با قیمتی بسیار مناسب در دسترس شما قرار گرفته است.

بهترین دوربین عکاسی تا 35 میلیون؛ قیمت مناسب و کاربردی

مقاله مرتبط: بهترین دوربین عکاسی تا 35 میلیون؛ قیمت مناسب و کاربردی

دوربین Nikon Z50

نقاط قوت:

  • کیفیت فوق‌العاده عکس ها هم JPEG و هم RAW
  • بدنه بسیار عالی همانند DSLR ها
  • پشتیبانی از فلاش و سیستم نورپردازی اختصاصی نیکون

نقاط ضعف:

  • محدوده کم تعداد لنز‌های سری Z
  • عدم وجود لرزشگیر روی حسگر دوربین
  • سیستم فوکوس معمولی در حالت فیلم‌برداری
  • باطری نسبتاً ضعیف

دوربین Nikon Z50 شرکت نیکون، ارزان‌ترین دوربین بدون آینه این شرکت است که در اکوسیستم سری Z این شرکت قرار دارد. اما همچنان مانند تمام دوربین‌های این سری، دارای کنترل‌هایی مانند دوربین‌های DSLR پیشرفته این شرکت است. بدنه منیزمی مستحکم و دو دکمه کنترلی چرخان روی این دوربین، همان حس و حال کنترل دوربین‌های DSLR سری APS-C این شرکت را به کاربر می‌دهد. به طوری که اصلا احساس نمی‌کنید با یک دوربین بدون آینه کوچک و کامپکت طرف هستید.

نمایشگر 3.2 اینچی این دوربین بزرگ‌تر از اندازه معمول در این دوربین‌هاست و منظره‌یاب الکترونیکی آن با رزولوشن 2,360 با بزرگنمایی 1.02x و پوشش 100% دید کاملاً مناسبی از کادر روبرو را در اختیار شما می‌گذارد.

حسگر این دوربین 20 مگاپیکسل رزولوشن دارد و به واسطه همین رزولوشن کم (در مقایسه رقبا) عمق رنگ بهتر، Dynamic Range بالاتر، پردازش نویز قوی‌تر در نور کم و البته رنگ‌هایی شاد و سرزنده در حالت JPEG که از پردازشگر بی‌نظیر نیکون وجود دارد را از آن انتظار داریم. همچنین سیستم فوکوس این دوربین از دوربین‌های سری Z رده بالای نیکون گرفته شده است و با 209 نقطه فوکوس با تکنولوژی تشخیص فاز، می‌تواند در هنگام عکاسی یا فیلم‌برداری از سوژه‌های متحرک به خوبی فوکوس سوژه را دنبال کند.

دوربین Z50 هم همانند اغلب دوربین‌های موجود در لیست ارزان‌ترین دوربین‌های بدون آینه می‌تواند با رزولوشن 4K فیلم‌برداری کند، اما این فیلم‌برداری با کادر تصویر محدود‌تر و بزرگنمایی همراه است. ضمناً سیستم فوکوس دوربین در حالت فیلم‌برداری به قدرت عکاسی آن نیست، اما برای اغلب کارهای روزمره و تولید محتوای ویدئویی برای شبکه‌های اجتماعی کاملاً مناسب است. البته باطری 1120 mAh این دوربین نسبتاً ضعیف است و به گفته سازنده، حدود 300 شات عکاسی دوام می‌آورد. اما اگر از آن برای فیلم‌برداری استفاده می‌کنید، می‌توانید با استفاده از درگاه USB همزمان با ضبط، باطری را هم شارژ کنید.

نکته مهم درباره دوربین Z50 این است که نیکون برای کاهش هزینه‌های تولید این دوربین، از لرزشگیر روی حسگر آن استفاده نکرده است. با توجه به محدوده کوچک لنز های سری Z که اغلب آن‌ها هم به واسطه طراحی برای این سیستم پیشرفته، بدون لرزشگیر طراحی شده‌اند، احتمالاً شما را در انتخاب لنز محدود‌تر می‌کند.

دوربین Panasonic Lumix DC-GX9

نقاط قوت:

  • کیفیت عکاسی و فیلم‌برداری خوب
  • فیلم‌برداری 4K با کراپ بسیار کم
  • لرزشگیر 5 محوره روی حسگر
  • منظره‌یاب قابل چرخش رو به بالا

نقاط ضعف:

  • قدرت باطری نسبتاً کم
  • نمایشگر آن صرفا رو به بالا و پایین تا می‌شود
  • بدون درگاه ورودی و خروجی صدا

دوربین پاناسونیک  Lumix DC-GX9یکی از ارزان‌ترین دوربین‌های بدون آینه موجود در بازار محسوب می‌شود. زیرا امکانات آن هم برای عکاسی و هم فیلم‌برداری به یک اندازه مناسب است و طراحی آن به گونه‌ای است که عملاً نمی‌توان فرقی بین این دو حالت قائل شد. به عنوان مثال این دوربین تنها دوربین در لیست ما است که منظره‌یاب آن رو به بالا به اندازه 90 درجه می‌چرخد و برای فیلم‌برداری و عکاسی، حس و حالی شبیه به دوربین‌های دهه 40 و 50 را شبیه‌سازی می‌کند.

این دوربین برخلاف مدل‌هایی که تا اینجا معرفی شد، دارای حسگر میکرو چهار سوم است و به همین دلیل هم میزان ضریب بزرگنمایی آن بیشتر از دوربین‌های دیگر و برابر 2x است. یعنی به عنوان مثال با لنز 12-60mm که به صورت پیش‌فرض روی آن ارائه می‌شود، می‌تواند فاصله‌ کانونی معادل 24-120mm را پوشش دهد که محدوده بسیار خوبی محسوب می‌شود. البته این دوربین هم در حین فیلم‌برداری 4K کمی محدود‌تر کادربندی می‌کند و فاصله کانونی آن افزایش خواهد داشت.

حسگر این دوربین 20 مگاپیکسلی و از نوع MOS است که طراحی و ساخت آن با خود الیمپوس می‌باشد. این حسگر و البته سیستم لرزشگیر 5 محوره روی آن از مدل‌های پیشرفته‌تر پاناسونیک وام گرفته شده است و علیرغم اندازه کوچک آن، در نور کم کیفیت و کارآیی بسیار خوبی دارد. سیستم فوکوس این دوربین هم از تکنولوژی اختصاصی Depth from Defocus پاناسونیک استفاده می‌کند که در هنگام عکاسی و قفل کردن روی سوژه‌های متحرک بسیار قوی عمل می‌کند. اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که در هنگام فیلم‌برداری 4K ممکن است گاهی اوقات در دنبال کردن سوژه‌های متحرک با مشکل روبرو شود. مشکلی که البته در رزولوشن‌های پایین‌تر کمتر دیده می‌شود.

منظره‌یاب و نمایشگر این دوربین به ترتیب با رزولوشن‌های 2,760 و 1,240 نقطه‌ای، کیفیتی بالاتر از معمول در این رده را دارا هستند، اما پوشش این منظره‌یاب با بزرگنمایی 0.7x کمتر از رقبایی مانند Nikon Z50 است و طبیعتاً کادربندی را سخت‌تر می‌کند.

کیفیت عکس های JPEG و خام این دوربین عالی است و خصوصاً اینکه یک مد مخصوص عکاسی سیاه و سفید به نام L. Monochrome D هم در آن وجود دارد که با کنتراست و رنگ‌های خاکستری براق، برای هنرمندانی که به این سبک علاقه‌مند هستند کاربرد زیادی دارد. در هنگام فیلم‌برداری هم این دوربین تقریباً همانند یک دوربین مخصوص ضبط فیلم عمل می‌کند. کراپ بسیار کم در حالت 4K امکان فیلم‌برداری با فاصله کانونی کم و زاویه دید واید را فراهم می‌کند، اما برای ضبط صدا محدود به میکروفون روی خود دوربین هستید و نمی‌توانید از میکروفون‌های جداگانه برای ضبط مستقیم روی ویدیو استفاده کنید.

دوربین Lumix GX-9 پاناسونیک را می‌توان نقطه تعادلی بین امکانات عکاسی، فیلم‌برداری، اندازه، کیفیت و قیمت مناسب نامید که می‌توانید آن را همه جا همراه خود داشته باشید و از قابلیت‌های پیشرفته تکنولوژی ساخت پاناسونیک استفاده کنید. شاید این دوربین، بهترین گزینه لیست ما برای علاقه‌مندان فیلم‌برداری با رزولوشن 4K باشد، اما از نظر باقی امکانات، مجموعه‌ای از متوسط‌ها محسوب می‌شود.

دوربین Sony Alpha a6100 

نقاط قوت:

  • سیستم فوکوس بسیار پیشرفته
  • ضبط ویدیویی 4K بسیار باکیفیت
  • نمایشگر بازشو رو به بالا

نقاط ضعف:

  • بدنه ظریف و حساس
  • برش ویدیو در هنگام ضبط 4K

دوربین سونی Alpha a6100  شاید کوچک‌ترین و سبک‌ترین دوربین بدون آینه با حسگر APS-C باشد که در لیست ما موجود است. قرار دادن حسگر 24MP APS-C روی این بدنه که از مانت E سونی هم بهره‌مند است به شما امکان می‌دهد تا از محدوده بزرگ لنز‌هایی که برای این مانت ساخته شده است استفاده کنید. البته این دوربین ساده‌ترین مدل از سری دوربین‌های a6000 سونی محسوب می‌شود، اما سیستم فوکوس پیشرفته‌ای که در دوربین‌های دیگر این سری وجود دارد را هم در آن می‌بینیم.

فوکوس کردن با این دوربین که 425  نقطه فوکوس تشخیص فاز دارد،برای کاربران تازه‌کار هم بسیار ساده است. کافیست انگشتتان را روی صورت یک شخص یا حیوان خانگی قرار دهید و دوربین به طور پیوسته روی آن قفل کرده و چشم سوژه را به عنوان بهترین نقطه فوکوس دنبال می‌کند.

فوکوس بسیار دقیق و پرسرعت با قابلیت تشخیص چشم انسان و حیوانات خانگی، این دوربین را به یکی از بهترین گزینه‌ها برای استفاده عمومی تبدیل می‌کند. منظره‌یاب دوربین A6100 با کیفیت 1.400 هزار نقطه‌ای، دارای رزولوشن نسبتاً پایینی در برابر رقبایی مانند فوجی یا نیکون است و نمایشگر آن نیز رزولوشنی کاملاً معمولی در بین رقبا دارد. نکته خاص درباره طراحی این نمایشگر، نحوه باز شدن آن به سمت بالا و رو به جلو است که احتمالاً سونی به منظور کاهش ابعاد فیزیکی دوربین آن را به این شکل طراحی کرده است. این طراحی برای فیلم‌برداری از خود بسیار مناسب است و احتمالاً مورد پسند vLogger ها و فعالان شبکه‌های اجتماعی قرار می‌گیرد.

کیفیت عکس های JPEG و خام دوربین A6100 سونی (با عمق رنگ 14-bit) به عنوان یکی از ارزان‌ترین دوربین‌های بدون آینه موجود در بازار، شگفت‌انگیز است و می‌توان گفت هم رده دوربین‌های بدون آینه رده بالای این سری از دوربین‌هاست. فیلم‌برداری با وضعیت 4K این دوربین با عمق رنگ 4:2:2 8-Bit هم بسیار ساده و لذت‌بخش است. سیستم فوکوس دوربین در حالت فیلم‌برداری هم دقیقاً مانند عکاسی، عالی عمل می‌کند. ضمن اینکه درگاه 3.5mm جک میکروفن هم برای اتصال به میکروفون‌های خارجی روی آن وجود دارد.

وجود WiFi و Bluetooth هم امکان ارتباط از راه دور با تلفن‌های همراه و انتقال عکس ها و فیلم‌ها توسط نرم‌افزار گوشی‌های هوشمند را به شما می‌دهد.

دوربین Fujifilm X-T30

نقاط قوت:

  • کیفیت عالی عکس‌ها و ویدیو‌ها
  • سرعت عکس‌برداری 20 فریم بر ثانیه همراه با فوکوس
  • پشتیبانی از خروجی ویدیویی خام F-Log و 10-bit

نقاط ضعف:

  • محدودیت ضبط ویدیویی 4K به زمان 10 دقیقه
  • فوکوس روی چهره گاهی اوقات دقیق نیست

اگرچه دوربین در لیست ارزان‌ترین دوربین‌های بدون آینه ما به عنوان یکی از محصولات گران‌قیمت محسوب می‌شود، اما امکانات بسیار پیشرفته این دوربین که از مدل بسیار گران‌قیمت X-T3 گرفته شده است باعث می‌شود تا یکی از بهترین انتخاب‌های ما باشد. حسگر APS-C X-Trans BSI CMOS 4 با رزولوشن 26.1 مگاپیکسل است.

این دوربین جزو معدود دوربین‌های فوجی فیلم است که از فیلتر اختصاصی X-Trans این شرکت استفاده می‌کند. قابلیت‌های دیگری مانند سیستم فوکوس هیبریدی فوجی و کنترل‌های پیشرفته ویدیویی را در این دوربین می‌بینیم.

این دوربین نسبت به قیمتی که دارد، بسیار خوش ساخت است و دکمه‌های کنترلی آن چیدمان بسیار خوبی دارند. سرعت فوکوس این دوربین هم بسیار بالاست و خصوصاً در هنگام فیلم‌برداری می‌توانید روی دقت فوق‌العاده آن حساب کنید. همچنین پردازشگر بسیار پرسرعت این دوربین می‌تواند امکان عکس‌برداری با سرعت 20 فریم بر ثانیه همراه با فوکوس و نورسنجی خودکار را در اختیار شما قرار دهد. ضمن اینکه اگر تصویر کمی کراپ داشته باشد (1.25 برابر) این سرعت بالاتر هم می‌رود.

کیفیت عکس های این دوربین حتی بدون ویرایش هم یکی از بهترین‌ها در بین دوربین‌های هم رده خود است. فیلتر‌های شبیه ساز فیلم اختصاصی فوجی ، Film Simulations در این دوربین تنوع فوق‌العاده‌ای دارد و می‌توانید بدون ویرایش فایل خام، رنگ و نور‌های حیرت‌آوری را خلق کنید.

دوربین X-T30 در زمینه فیلم‌برداری یکی از بهترین‌های موجود در لیست ارزان‌ترین دوربین‌های بدون آینه ما است. جدای از کیفیت فوق‌العاده این دوربین در رزولوشن 4K، نکته مهم این است که ویدئو‌های آن برخلاف اغلب دوربین‌های این لیست کراپ نمی‌شوند. بنابراین یکی از بهترین گزینه‌ها برای فیلم‌برداری با زاویه دید واید محسوب می‌شود. کنترل‌های سینمایی پیشرفته، خروجی 10-bit Log روی رکوردر خارجی، ورودی صدای میکروفون خارجی و درگاه USB-C که می‌تواند برای مانیتورینگ صدا با هدفون استفاده شود، از امکانات پیشرفته این دوربین محسوب می‌شود.

این دوربین یکی از بهترین دوربین‌های کامپکت فوجی در بازار است.

دوربین Canon EOS M6 II

نقاط قوت:

  • کیفیت عکس‌ خیلی خوب
  • سیستم فوکوس بسیار پیشرفته Dual Pixel AF
  • بدنه کوچک با کنترل‌های کافی
  • سرعت عکس‌برداری پی‌درپی بسیار بالا همراه با فوکوس

نقاط ضعف:

  • باطری نسبتاً ضعیف
  • کیفیت 4K نه چندان پر جزئیات

دوربین EOS M6 II کانن بالاترین رزولوشن را در لیست ارزان‌ترین دوربین‌های بدون آینه ما دارد. این دوربین با حسگر 32 مگاپیکسلی در اندازه APS-C از مانت EF-M کانن استفاده می‌کند. در لیست ما دوربین EOS M-50 هم از همین سری دوربین‌ها بود و این دوربین ادامه یکی از مدل‌های موفق در این رده یعنی EOS M6 به شمار می‌آید.

نسخه دوم دوربین M6 کانن دارای بدنه‌ای کوچک و جمع و جور است. کانن به قدری برای کوچک کردن این دوربین تلاش کرده که به اجبار، منظره‌یاب دوربین را حذف کرده و کاربرانی که واقعاً نیاز به استفاده از آن دارند، می‌توانند منظره‌یاب الکترونیکی آن را به صورت کشویی روی دوربین جا بزنند. اما گریپ (دستگیره) دوربین اندازه بسیار مناسبی دارد و به خوبی در دست جای می‌گیرد. همچنین کانن سعی کرده فضای اضافی را برای چیدمان بهتر دکمه‌های کنترلی دوربین صرف کند و به همین دلیل هم Canon EOS M6 II هندلینگ بسیار خوبی هم دارد.

خوشبختانه روی این دوربین هم کفشک فلاش‌های استاندارد کانن دیده می‌شود و هم مجهز به یک فلاش سرخود است تا به راحتی بتوانید از سیستم‌های نورپردازی پیشرفته کانن استفاده کنید.

دوربین بسیار کوچک M6 II کانن دارای سه دکمه چرخان است که دو تا از آن‌ها در جای استاندارد پشت و جلوی بدنه و یک دکمه هم به صورت چرخش روی سطح دوربین در کنار نمایشگر واقع شده است. نمایشگر این دوربین به طور کامل باز نمی‌شود و به صورت تا شد می‌تواند رو به بالا یا پایین تا شود. بنابراین اگر می‌خواهید از خودتان فیلم‌برداری کنید، نمی‌توانید از آن برای کادربندی استفاده کنید و بیشتر برای فیلم‌برداری یا عکاسی در زاویه‌های خاص بالا یا پایین مناسب است.

نمایشگر این دوربین هم مانند اغلب دوربین‌های این رده، به صورت لمسی کنترل می‌شود و به لطف وجود تکنولوژی بسیار پیشرفته Dual Pixel AF روی حسگر این دوربین، سرعت و دقت فوکوس آن به طرز شگفت‌آوری سریع است. این دوربین می‌تواند فوکوس روی چشم و قفل کردن روی سوژه‌های متحرک را هم به خوبی انجام دهد و در هنگام عکاسی پی‌درپی می‌تواند با سرعت 14 فریم بر ثانیه عکس بگیرد. این سرعت می‌تواند در صورت کاهش رزولوشن دوربین به 18 مگاپیکسل، به سرعت باورنکردنی 30 فریم بر ثانیه برسد که در این رده دوربین‌ها سرعت بسیار شگفت‌آوری است.

مهم‌ترین نکته‌ای که درباره رزولوشن بالای این دوربین به ذهن می‌رسد این است که پردازش نویز این دوربین با این مقدار رزولوشن بالایی که دارد چگونه است. خوشبختانه بررسی‌ها نشان می‌دهد که پردازش نویز این دوربین در حساسیت‌های بالا بسیار خوب است و با کمک فیلتر‌های کاهش نویز نرم‌افزاری قوی‌ خودش، حتی در حساسیت ISO 3200 هم عکس‌هایی با نویز پایین در عکس های چاپی از خود نشان می‌دهد.

جزئیات ویدیو‌های 4K این دوربین در مقایسه با بهترین‌های این لیست، کمتر است. اما با توجه به فوکوس دقیقی که دارد، معمولاً تصاویر بهتر و شارپ‌تری را ثبت می‌کند. اگرچه در لیست ارزان‌ترین دوربین‌های بدون آینه مدل‌هایی با کیفیت عکاسی یا فیلم‌برداری بالا، هندلینگ عالی، اندازه مناسب و قیمت پایین می‌بینیم، اما کانن M6 II را می‌توان مجموعه‌ای مناسب از همه این شرایط در حد مناسب به شمار آورد که نه رقیب مستقیم هر کدام از آن‌ها، بلکه یک محصول متوسط با شرایط مناسب در جمیع شرایط محسوب می‌شود.

دوربین Fujifilm X-T200

نقاط قوت:

  • خروجی جذاب عکس‌های JPEG
  • نمایشگر بزرگ و بسیار باکیفیت
  • رابط کاربری جذاب همانند گوشی‌های هوشمند
  • رابط‌های کاربری صدابرداری

نقاط ضعف:

  • جای دکمه جویستیک پشت دوربین چندان خوب نیست
  • قدرت باطری کم
  • کیفیت ویدیو‌های Full HD به خوبی رقبا نیست

دوربین فوجی X-T200 یک محصول ارزان قیمت و مناسب از شرکت ژاپنی فوجی فیلم است که علاوه بر بدنه بسیار شیک و نوستالوژیک خودش، از یک حسگر بسیار پیشرفته 24 مگاپیکسلی APS-C و یک نمایشگر بزرگ 3.5 اینچی استفاده می‌کند.

عملکرد این دوربین بسیار ساده طراحی شده و با نمایشگر بسیار باکیفیت لمسی که دارد می‌توانید به راحتی دوربین را هم برای عکاسی و هم برای فیلم‌برداری کنترل کنید. این نمایشگر می‌تواند به طور کامل به بیرون باز شده و به اطراف بچرخد. رابط کاربری این دوربین شبیه به گوشی‌های هوشمند طراحی شده و همه کاربران با هر سطحی از دانش عکاسی می‌توانند با آن احساس آشنایی و راحتی داشته باشند. خصوصاً اینکه در پشت دوربین هم یک دکمه جویستیک کوچک طراحی شده که جابه‌جایی بین منو‌ها و عملگر‌ها را بسیار ساده‌تر می‌کند.

سیستم فوکوس این دوربین را نمی‌توان بهترین سیستم در این کلاس در نظر گرفت، اما سرعت آن در دنبال کردن سوژه‌های متحرک کاملاً قابل قبول است و سرعت عکس‌برداری 8 فریم بر ثانیه آن نیز برای اغلب کاربرد‌های معمول عکاسی مناسب است. متأسفانه باطری این دوربین با 270 شات با هر بار شارژ چندان قدرتمند نیست، اما خوشبختانه می‌توانید با استفاده از درگاه USB-C، در حال کار نیز باطری آن را شارژ کنید.

کیفیت عکس‌های فوجی X-T200 همان‌طور که از یک دوربین ساخت فوجی فیلم انتظار داریم بسیار عالی و با رنگ‌هایی شفاف و پردازشی بی‌نظیر است. میزان نویز در عکس‌های این دوربین در مقایسه با رقبای هم رده خودش بسیار پایین است و فایل‌های خام آن را می‌توانید به راحتی با نرم‌افزارهای پیشرفته مانند لایتروم به خوبی روشن کنید، بدون اینکه نویز آن بیرون بزند.

فیلم‌برداری با فرمت 4K این دوربین کیفیت بسیار بالایی دارد و در صورتی که دوربین را روی رزولوشن Full HD 1080p قرار دهید، با کمی کراپ تصویر می‌توانید از لرزشگیر نرم‌افزاری فوق‌العاده آن هم استفاده کنید که لرزش دست را به خوبی برطرف می‌کند. با کمک این لرزشگیر ویدیو‌هایی بسیار باکیفیت و بدون لرزش را می‌توانید ثبت کنید. خوشبختانه این دوربین هم دارای درگاه 3.5mm هدفون و هم درگاه 3.5mm میکروفون است و به همین دلیل می‌توانید علاوه بر استفاده از میکروفون‌های اکسترنال در هنگام فیلم‌برداری، صدای در حال ضبط را هم مانیتور کنید.

این دوربین یکی از بهترین انتخاب‌ها در لیست ارزان ترین دوربین بدون آینه ما است که از نظر امکانات کلی در برابر قیمت، یک گزینه ارزشمند محسوب می‌شود.

تیم تحریریه نورنگار

نویسنده : تیم تحریریه نورنگار

تیم ما متشکل از نویسندگان متخصصی است که اشتیاق زیادی به صنعت تصویربرداری دارند. هدف ما این است که به شما در درک بهتر عکاسی، ارتقای مهارت‌هایتان و الهام‌بخشیدن به خلق آثار هنریتان کمک کنیم.

1 دیدگاه
  • امیرسعید کریمی قوانلو گفت:

    باسلام ، از آن شرکت محترم و معتبر انتظار میرود تا به سفارشات مشتریان در مورد جدید ترین لوازم وتجهیزات دوربین بذل توجه فرماید. با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط