آموزش تولید محتوای ویدئویی و تدوین

دسته بندی محصولات

  • عکاسی

  • فیلمبرداری

  • نورپردازی

  • تجهیزات صدا

  • لوازم جانبی

  • لوازم جانبی موبایل

  • محصولات دست دوم

  • محصولات آموزشی

لوازم جانبی دوربین

(همه محصولات)

بهترین سایت های اشتراک گذاری عکس

تکنیک و ترفند
بهترین سایت های اشتراک گذاری عکس

ویژگی‌های یک سایت خوب برای اشتراک عکس‌ها در اینترنت

یک سایت خوب برای اشتراک عکس‌ها در اینترنت باید حداقل این شش ویژگی را داشته باشد:

فضا: یک سایت خوب مستلزم فضایی کافی برای ذخیره و نگه‌داری فایل‌ها و عکس‌های شماست.

کیفیت: عکس‌های شما باید با کیفیت بالایی در یک سایت ذخیره شوند، نه که برای فشرده‌سازی و کم حجم شدن، از کیفیتشان کاسته شود.

استفاده‌ی آسان: برای اشتراک عکس‌ها در اینترنت، شما به فضایی احتیاج دارید که به راحتی آثارتان را آپلود یا ویرایش کنید.

دسترسی آسان: شما باید بتوانید بدون اتلاف وقت، یک عکس را بر اساس تاریخ، تگ یا سایر جزئیات پیدا کنید.

امکان اشتراک عکس‌ها در اینترنت: یک سایت خوب باید بتواند به راحتی عکس‌ها را در اینترنت به اشتراک بگذارد و امکان پست عکس‌ها در سایت‌هایی مثل فیس‌بوک، توییتر یا سایر سایت‌ها را فراهم کند.

امکان چاپ عکس‌ها: یک سایت خوب باید قابلیت چاپ عکس‌ها را نیز داشته باشد.

آموزش عکاسی اقساطی

اسامی سایت های اشتراک گذاری عکس

Flickr

این سایت از سال 2004 مشغول فعالیت شد و به خاطر سهل‌انگاری صاحب Yahoo، چندان دیده و معروف نشد. اما همچنان مکانی مناسب برای ذخیره‌ی عکس‌ها و آثار شما می‌باشد. این سایت در ازای پرداخت ماهانه 6 دلار یا سالانه 50 دلار، فضایی برابر با یک ترابایت را در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا عکس‌های مورد نظر خود را در آن ذخیره کنند. همچنین این سایت سالانه 20 سنت برای اشتراک گزاری عکس‌ها در Adobe Creative Cloud Photography Plan دریافت می‌کند که مبلغ بسیار ناچیزی است. همچنین Flickr ابزار مناسبی در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا عکس‌ها را تگ کرده و امکان نمایش و دانلود هر عکس را با رزولوشن‌های متفاوت فراهم می‌سازد.

همچنین سیستم بسیار آسان کشیدن و انداختن فایل‌ها در Flickr این امکان را به شما می‌دهد تا آلبوم عکس‌های خود و مجموع آثار خود و سایر عکاسان را سازماندهی کنید. بعد از درست کردن یک آلبوم مخصوص عکس‌های خودتان، در ازای چاپ هر بیست صفحه 35 دلار و در ازای هر برگ اضافی، 50 سنت دریافت می‌کند. با وجود برآشفتگی و شلوغی سایت Yahoo، سایت Flickr به لطف حجم زیاد و فضای تمیز و سازماندهی‌ شده‌اش، سایتی محبوب برای اشتراک عکس‌ها در اینترنت می‌باشد.

500 Pixels

این سایت برای عکاسان حرفه‌ای طراحی شده و طراحی آن به گونه‌ای است که عکس‌ها را در جلو و وسط صفحه قرار می‌دهد و با محیط تمیز و سازماندهی شده، در بهترین حالت عکس‌ها را در اینترنت نمایش می‌دهد. در این سایت می‌توانید عکس‌های خود را در Sets ( عکس یک تم خاص) یا Stories (عکس یک رویداد خاص) ذخیره کنید و شاهد نمایش عکس‌های خود در بهترین و چشم‌گیرترین حالت باشید. نسخه‌ی رایگان این سایت، امکان آپلود بیست عکس در هفته و جمعا 2000 عکس را در اختیار شما قرار می‌دهد. نسخه‌ی پولی این سایت در سه صورت موجود است.

  1. در ازای ماهانه 5 دلار، آپلود نامحدود تصاویر
  2. در ازای ماهانه 21 دلار برای نمایش تصاویر در سایت‌های حرفه‌ای

همچنین امکان فروش عکس‌ها در این سایت نیز وجود دارد که راهی برای در‌آمدزایی نیز می‌باشد. اما در این سایت امکان چاپ یا ایجاد آلبوم عکس وجود ندارد، اما شما می‌توانید این کار‌ها را از سایر سایت ها نیز انجام دهید.

در اینجا ما لینک سایت‌هایی نظیر photo books، calendars و cards را قرار می‌دهیم که به کمک آن‌ها بتوانید از عکس‌های خود پرینت بگیرید.

Facebook

مطمئنا همگی با این سایت آشنایی کافی را دارید. سایتی که هم امکان ویرایش هم امکان اشتراک عکس‌‌ها در اینترنت را فراهم می‌سازد و جزو محبوب‌ترین، معروف‌ترین و شلوغ‌ترین شبکه‌های اجتماعی دنیاست. بعد از آپلود عکس‌ها در این‌ سایت، می‌توانید آلبومی درست کنید و به عکس‌ها توضیحات کوتاه بیفزایید و آن‌ها را با تاریخ، لوکیشن یا افراد موجود در عکس، تگ کنید. همچنین Facebook قابلیت تشخیص چهره را نیز به قابلیت‌های خود افزوده و به کمک آن چهره‌ی موجود در عکس‌ را تشخیص می‌دهد و برای تغییر ابعاد عکس برای قرار دادن آن در سایت، از لبه‌ها برش زده و تصادفا چیزی از چهره بریده نمی‌شود.

در سایت Facebook تصاویر با پهنای 720 یا 960 نمایش داده می‌شوند. پس شما می‌توانید عکس‌هایی با 2048 پیکسل آپلود کنید و مطمئن باشید که کیفیت آن زیاد هم کاهش نمیابد.

به هیچ طریقی نمی‌توانید عکس را با سایز ارجینالش نمایش دهید، این  مشکل سایت Facebook حسابی روی مخ عکاسان و کاربران این سایت رفته است. اما این سایت، به خاطر کاربران زیادش،‌ امکان نمایش عکس به افراد زیادی را فراهم می‌کند.

Photobucket

یک سایت خوب دیگر برای اشتراک عکس‌ها در اینترنت، Photobucket می‌باشد. نسخه‌ی رایگان این سایت، حجمی برابر با 2 گیگابایت در اختیار کاربران قرار می‌دهد که امکان آپلود هزاران هزار عکس همراه با تبلیغات را در سایت فراهم می‌کند. همچنین در ازای ماهانه 1.5 دلار، می‌توانید تبلیغات را حذف کنید.

در ازای ماهانه 9 دلار، حجمی برابر با 100 گیگ در اختیار شما قرار می‌گیرد. Photobucket همچنین ابزاری مناسب برای ویرایش فایل‌ها در اختیار کاربران قرار می‌دهد که به کمک آن‌ها به آسانی می‌توانید عکس‌ها را ویرایش کنید. همچنین ابزاری جدید مثل قلموی رنگ هوشمند نیز دارد که به کمک آن می‌توانید عکس‌های سیاه‌وسفید را مجددا رنگی کنید.

بعد از ویرایش عکس‌ها در Photobucket، می‌توانید آن‌ها را تگ کرده و درون آلبوم یا پوشه‌ای قرار دهید. در این آلبوم عکس‌ها به ترتیب و با کپشن‌های متفاوت رونمایی خواهند شد و منظره‌ی زیبایی برای ارائه‌ی عکس‌های شما وجود دارد.

همچنین سایت Photobucket پشتیبانی وسیعی برای فروش پرینت عکس‌ها فراهم می‌کند. مخاطبان و علاقه‌مندان می‌توانند برای خرید آثارتان اقدام کنند. قیمت پیشنهادی و آغازین برای محصولات شما، 2 دلار می‌باشد. همچنین می‌توانید از محصولاتی مثل تب‌لت، تابلو فرش یا سایر کالاها عکاسی کنید و در این سایت، آن‌ها را به فروش بگذارید.

Canon Irista

این سایت از سایت‌های جدید برای اشتراک عکس‌ها در اینترنت می‌باشد که شرکت کانن آن را طراحی و معرفی کرده‌ است. این سایت از ویژگی‌ها و قابلیات زیادی برخوردار است و شامل برنامه‌ی آپلودر است که از ویندوز یا اندروید و آیفون پشتیبانی می‌کند و به کمک آن می‌توانید به راحتی و به سرعت عکس‌ها را در فیس‌بوک و توییتر به اشتراک بگذارید. استفاده از این سیستم بسیار آسان است و امکان ایجاد آلبوم‌ها و تگ کردن عکس‌ها نیز در آن وجود دارد. اما با سایت Irista امکان چاپ و پرینت عکس‌ها یا آلبوم‌ها وجود ندارد و هیچ اپلیکیشنی نیز برای موبایل‌ در آن موجود نیست. نسخه‌ی رایگان سایت Irista حجمی برابر با 15 گیگابایت برای اشتراک عکس‌ها در اینترنت در اختیار کاربران قرار می‌دهد و در ازای ماهانه 3 دلار، حجمی برابر با 100 گیگ، فراهم می‌کند. کاربرانی که فایل‌های زیاد و حجیمی برای آپلود دارند، بهتر است از اکانت ویژه با پرداخت ماهانه 15 دلار استفاده کنند و حجمی برابر با 1 ترابایت، دریافت نمایند.

SmugMug

سایت SmugMug نیز یکی دیگر از سایت‌های مناسب برای اشتراک عکس‌ها در اینترنت است و به کمک آن می‌توان عکس‌ها را با استایلی زیبا در صفحه‌ی اینترنت نمایش داد. اشتراک ماهانه و سالانه‌ی این سایت از سایر سایت‌ها کمی گران‌تر است و هیچ نسخه‌ی رایگانی ندارد (هرچند  شما می‌توانید تا 14 روز از نسخه‌ی آزمایشی و رایگان این برنامه استفاده کنید). ارزان‌ترین اشتراک سایت SmugMug، پرداخت ماهانه 6 دلار یا سالانه 40 دلار است.

اما نگران نباشید. پول شما به هدر نرفته و با خرید اشتراک از این سایت می‌توانید عکس‌ها و فیلم‌های حجیم و باکیفیتی مثل ویدیوهایی با فرمت 1080p را آپلود کنید. همچنین ابزار مناسبی برای ویرایش فایل‌ها در این سایت وجود دارد که استفاده از آن‌ها نیز بسیار آسان است. هرچند این ابزار ویرایشی جای فتوشاپ را نخواهند گرفت، اما واقعا ابزار قدرتمند و جالبی برای ویرایش عکس‌ها هستند و به کمک آن‌ها می‌توان، تصاویری با کیفیت را ارائه داد.

iCloud

سایت iCloud اپل نیز سایتی بی‌نظیر برای اشتراک عکس‌ها در اینترنت است و با نرم‌افزار Apple Photos در دستگاه‌های  iOS‌و Macs، به سایتی کامل تبدیل شده است. در نسخه‌ی رایگان این سایت، شما می‌توانید تا حجم 5 گیگابایت عکس و فایل آپلود کنید و این تصاویر در یک صفحه‌ی مجزا در Apple Photos نمایش داده می‌شوند. با پرداخت سالانه 20 دلار، حجمی برابر با 10 گیگ برای اشتراک عکس‌ها در اینترنت در اختیارتان قرار می‌گیرد. در این سایت شما می‌توانید عکس‌ها را بر اساس اسم یا لوکیشن تگ کنید و به‌این‌ترتیب سایر کاربران iCloud قادر به افزودن عکس‌ها به دسته‌ی عکس‌های شما خواهند بود.

هرچند، برای ویرایش عکس‌ها در این سایت، باید اپلیکیشن Apple’s iPhoto را داشته باشید.

Google Photos

سایت Google Photos علاوه بر پشتیبانی و اشتراک عکس‌ها در اینترنت، خود را ارتقاء داده و امکان ویرایش عکس‌ها را نیز پس از آپلود فراهم می‌کند و این ویرایش شامل برش، تنظیم مجدد ترکیب رنگی و سایر موارد لازم می‌شود. بعد از ویرایش، شما می‌توانید آلبومی برای عکس‌ها و ویدیو‌های آپلود شده در این سایت ایجاد کنید که پس از آن نیز این فایل‌ها در اینترنت به اشتراک گزاشته می‌شوند تا علاوه بر کاربران مخصوص گوگل، سایر کاربران عمومی نیز قادر به دیدن فایل‌های شما نیز باشند. سایت  Google Photos فضایی نامحدود برای آپلود فایل‌ها در اختیار کاربران قرار داده است ولی هشداری اینجا وجود دارد که باید به آن توجه شود: در این سایت آپلود عکس‌ها تنها تا 16 مگاپیکسل و آپلود‌ ویدیوها تنها در فرمت 1080p امکان پذیر می‌باشد. اگر شما تمایل به آپلود عکس‌های بزرگ‌تر یا ویدیو‌های حجیم‌تری هستید، بهتر است به Google Drive اشتراک ماهیانه بپردازید که در ازای ماهانه 2 دلار، 100 گیگ در اختیارتان قرار می‌دهد.

My Portfolio

سایت My Portfolio نه تنها امکان اشتراک عکس‌ها در اینترنت را برقرار می‌کند بلکه به برنامه‌هایی چون Photoshop یا Lightroom نیز دسترسی دارد. در نسخه‌ی رایگان این سایت شما می‌توانید تا 2 گیگابایت عکس آپلود کنید و در صورت پرداخت ماهانه 10 دلار یا سالانه 50 دلار، قادر به آپلود عکس‌ها تا 20 گیگ خواهید بود. سایت My Portfolio فضایی تمیز برای نمایش یا سازماندهی عکس‌ها ارائه می‌دهد. این سایت 6 قالب برای سازماندهی و پیکربندی فایل‌ها ارائه می‌دهد. پس از آپلود عکس‌ها در My Portfolio، می‌توانید آن‌ها را تگ و کپشن و موضوعی نیز به آن‌ها اضافه کنید. این سایت علاوه بر اشتراک عکس‌ها در اینترنت، امکان فروش آثار کاربران حرفه‌ای را در Adobe’s Behance فراهم می‌سازد. البته کاربران تازه‌کار نیز می‌توانند از فضای تمیز و مرتب آن بهره‌مند شوند.

Dropbox

شما می‌توانید فایل‌ها و عکس‌های خود را از کامپیوتر به Dropbox آپلود کنید. در صورت آپلود عکس‌ها در Cloud، می‌توانید از آن‌ها اسلایدشوهای بسیار ساده و جذاب بسازید که در Dropbox هم موجود می‌باشند و کاربران Dropbox نیز قادر به دیدن آن‌ها هستند. متاسفانه، در Dropbox نمی‌توانید عکس‌ها را تگ یا چاپ کنید. حتی نمی‌توانید به صورت آنلاین آن‌ها را ویرایش کنید. اما سایتی به نام Dropbox Paper وجود دارد که به کمک آن می‌توانید فایل‌ها را ویرایش کنید و از Google Documents عملکرد بهتری دارد. در کل، Dropbox سایت خوبی برای پشتیبان گیری از عکس‌ها است و می‌توانید برای حفظ و ذخیره‌ی آن‌ها از آن کمک بگیرید. اما اگر می‌خواهید کاتالوگ یا آلبوم ایجاد کنید، بهتر است از سایر سایت‌ها استفاده کنید. نسخه‌ی رایگان سایت Dropbox حجمی برابر با 2 گیگ و نسخه‌ی پولی آن، در ازای ماهانه 10 دلار، حجمی برابر با 100 گیگ در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

Amazon Prime Photos

سایت Cloud Storage سایتی است که آمازون برای‌ آپلود و اشتراک عکس‌ها در اینترنت طراحی کرده و با پرداخت سالانه 99  دلار امکان ذخیره و اشتراک نامحدود عکس‌‌ها از دسکتاپ، موبایل یا تبلت، فراهم می‌کند. با این سایت همچنین می‌توانید از آلبوم‌های عکس‌، تقویم‌ها، کارت‌ها و … پرینت بگیرید. همچنین کاربرانی که تا پنج نفر را به این برنامه دعوت کنند، قادر به آپلود و جمع‌آوری عکس‌ها در بخشی به نام Family Vault، به صورت نامحدود خواهند بود.

تیم تحریریه نورنگار

نویسنده : تیم تحریریه نورنگار

تیم ما متشکل از نویسندگان متخصصی است که اشتیاق زیادی به صنعت تصویربرداری دارند. هدف ما این است که به شما در درک بهتر عکاسی، ارتقای مهارت‌هایتان و الهام‌بخشیدن به خلق آثار هنریتان کمک کنیم.

1 دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط
عکس ژورنال چیست؟ تاریخچه پیدایش و انواع آن
عکس ژورنال چیست؟ تاریخچه پیدایش و انواع آن
4 روز پیش - زمان مطالعه : 10 دقیقه