021-7356

دسته بندی محصولات

  • عکاسی

  • فیلمبرداری

  • نورپردازی

  • صدابرداری

  • لوازم جانبی

  • محصولات دست دوم

6 عکاس فاین آرتی که باید بشناسید

6 عکاس فاین آرتی که باید بشناسید

برخی از بهترین عکاس های فاین آرت می‌توانند یک ایده انتزاعی را به یک شاهکار هنری تبدیل کنند و ما هم می‌توانیم با آنالیز و بررسی آثار آن‌ها، چیزهای زیادی را یاد بگیریم. در ادامه با برخی از بهترین عکاس های فاین آرت آشنا می‌شوید که آثار چشمگیری خلق کرده‌اند و توانسته‌اند الهام‌بخش افراد زیادی باشند.

1- ایروینگ پن

عکاس های فاین آرت

ایروینگ پن یکی از بزرگترین عکاس های فاین آرت قرن 21 بود که به خاطر عکس‌های زیبای خودش معروف شد. با اینکه او برای بیش از 60 سال یکی از عکاس‌های مجله وگ بود اما فرد گوشه‌گیری بود و کارهای خودش را در سکوت و با تلاش فراوان ادامه می‌داد. در حالی که آن زمان عکاسی به عنوان یک راه ارتباطی شناخته می‌شود او به چشم یک هنر به این صنعت نگاه کرد و توانایی‌های خلاقانه این رسانه را گسترش داد.

[relatedpost post=”118658″]

2- اوژن آتژه

اوژن آتژه (1857-1927) یکی از پیشروهای عکاسی مستند بود که به خاطر عکاسی از ساختمان‌ها و خیابان‌های پاریس قبل از مدرنیزه شدن شهر مشهور است. سبک ساده و در عین حال جاه‌طلبانه او الهام بخش چندین نسل از عکاس‌های پس از خودش از جمله من رِی آمریکایی بود. او سال 1857 و در نزدیکی بوردو متولد شد و در سال‌های جوانی خودش به عنوان یک ملوان فعالیت می‌کرد. او پس از مدتی به تئاتر روی آورد اما به جز چند موفقیت کوچک چیزی به دست نیاورد. او در نهایت پس از مدت کمی که نقاشی را تجربه کرد به عکاسی پرداخت و زندگی کاری واقعی خودش را شروع کرد.

بهترین عکاس های فاین آرت

او تا 30 سال بعد و زمانی که از دنیا رفت در سکوت کار کرد و به چشم یک بیننده معمولی او یک عکاس تبلیغاتی معمولی بود. او خیلی فعال نبود اما به صورت مشتاقانه با تکنیک‌هایی کار می‌کرد که در آن زمان منسوخ شده بودند. او در طول زندگی خودش هیچ جنبشی را راه‌اندازی نکرد و هیچ حلقه‌ای را هم نسبت به خودش مشتاق نکرد و در حالی از دنیا رفت که هیچ‌کس خلوص و جذابیت آثارش را درک نکرده بود.

3- بروک شیدن

عکاسی فاین آرت

هر کدام از عکس‌های بروک شیدن مانند پنجره‌ای به دنیای دیگر به نظر می‌رسند. روش نقاشانه‌ی او یک احساس رمزآلود بودن به عکس‌هایش اضافه می‌کند و عکس‌هایی که در استودیو می‌گیرد هم نشانی از طبیعت اما به شکل سورئال و ملکوتی دارند. او این افکت‌ها را با ویرایش عکس‌های خام به تصاویر خودش اضافه می‌کند و یک لایه پتینه به عکس خودش اضافه می‌کند که باعث می‌شود تصاویر او بدون زمان و رویایی باشند. او برای اینکه بتواند روی عکس‌های خودش کنترل کامل داشته باشد، از سلف پرتره استفاده می‌کند اما عکس‌های او بیش از اینکه اتوبیوگرافی باشند، در مورد ممکن کردن غیرممکن هستند. شیدن به گفته خودش تلاش می‌کند «چیزهایی که دیگران آزاردهنده می‌دانند را زیبا نشان دهد و آن‌ها را به چیزی پیچیده و جادویی تبدیل کند.»

[relatedpost post=”119399″]

4- آرت کِین

آرت کین یکی از تاثیرگذارترین و بهترین عکاس های فاین آرت قرن بیستم بود. آثار کین شامل عکس‌های فشن، سلبریتی‌ها و مسافرت بود و با یک دید خستگی ناپذیر و خلاقانه به آن‌ها نگاه می‌کرد. مانند دیگر عکاسان هم عصر خودش یعنی گای بوردین و هلمت نیوتون، کین هم به رنگ‌های قوی و شوخی‌های سورئال علاقه داشت.

عکاسان فاین آرت

پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه Cooper Union در سال 1950 کین صفحات مجله Esquire را طراحی کرد و در سن 27 سالگی به عنوان مدیر هنری مجله Seventeen معرفی شد. او در آن زمان یکی از جوان‌ترین مدیرهای یک مجله بزرگ در نیویورک بود. او سپس در سال 1956 به همراه الکسی برودویچ وارد کالج New School یعنی جایی که بزرگانی مانند ریچارد آودون، ایروینگ پن و دیانه آربوس هم در حال تحصیل بودند شد. او 30 سال قبل از اینکه فتوشاپ و عکاسی دیجیتال خلق شود، تصاویر ساندویچی را با استفاده از دو عدد، چهار عدد و یا تعداد بیشتری عکس شفاف ابداع کرد.

5- الکسیا سینکلیر

سینکلیر یکی دیگر از بهترین عکاس های فاین آرت استرالیایی است که در دانشگاه ملی هنز سیدنی، در رشته هنرهای زیبا تحصیل کرده است. او با مدرک عکاسی سنتی فارغ‌التحصیل شد و مطالعاتش در زمینه نقاشی، طراحی، مجسمه‌سازی و تاریخ هنر روی کارهای وی تاثیر گذار بود. در نهایت وی سال 2007 در رشته هنرهای زیبای دانشگاه نیوکاسل با مدرک لیسانس فارغ‌التحصیل شد.

عکاسی فاین آرت

آثار سینکلیر در گالری‌ها و موزه‌های مختلفی مثل گالری هنر New South Wales، گالری ملی پرتره استرالیا و مرکز عکاسی استرالیا به نمایش گذاشته شده است و یکی از مجموعه عکس‌های وی به نام The Regal Twelve در نمایشگاه Phantasia، موزه سامستاگ و بینال پاریس در سال 2009 به نمایش درآمد.

6- مینور وایت

بهترین عکاس های فاین آرت

مینور مارتین وایت یک عکاس، تئوریسین، منتقد و استاد دانشگاه آمریکایی بود. او علاقه زیادی به این موضوع داشت که مردم چطور یک عکس را بسته به دیدگاه شخصی خودشان می‌بینند و درک می‌کنند. او کار خودش را سال 1937 در اورگون آغاز کرد و تا زمان مرگش در سال 1976 به آن ادامه داد و در این مسیر هزاران عکس سیاه و سفید و رنگی از مناظر، مردم و سوژه‌های انتزاعی گرفت که هم دانش فنی و هم درک هنری بالا از نور و سایه در آن دخیل بود.

وی در زمان زندگی خودش کلاس‌ها و کارگاه‌های زیادی را در مدرسه هنرهای زیبای کالیفرنیا، موسسه تکنولوژی روچستر، موسسه تکنولوژی ماساچوست و دیگر دانشگاه‌های معتبر و حتی منزل شخصی خودش برگزار کرد. او به ایجاد مجله عکاسی Aperture کمک‌های زیادی کرد و برای چندین سال یکی از سردبیرهای این مجله بود. او پس از مرگ در سال 1976 به عنوان یکی از بهترین عکاس های فاین آرت آمریکا شناخته شد.

2 دیدگاه

  • Mahdieh گفت:

    سلام من ازتون انتقاد دارم
    چرا راجب عکسایی که گذاشته شده توضیحی داده نشده
    هیچ بیوگرافی راجب عکس ها نیست که در چه سالی در کجا ….

    • سمیرا توکلی گفت:

      سلام. این مطلب بیشتر به جهت معرفی عکاسان، و نه عکس ها نوشته شده. از انتقاد و نظر شما سپاسگزاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

عکس نوزاد خوابیده زیبا
جذاب ترین عکس های نوزاد و کودک
6 ماه پیش - زمان مطالعه : 13 دقیقه
چگونه حجم عکس را کم کنیم
كم كردن حجم عکس آنلاین
5 ماه پیش - زمان مطالعه : 10 دقیقه
DPI چیست؟
DPI چیست؟
7 ماه پیش - زمان مطالعه : 9 دقیقه
انواع کاغذ چاپ عکس و نحوه تشخیص آنها
انواع کاغذ چاپ عکس و نحوه تشخیص آنها
10 ماه پیش - زمان مطالعه : 9 دقیقه
Engagement photography
عکاسی اسپرت
10 ماه پیش - زمان مطالعه : 10 دقیقه
نرم‌‌افزار ویرایش عکس IOS
برترین نرم‌ افزارهای ویرایش عکس IOS
11 ماه پیش - زمان مطالعه : 6 دقیقه