دسته بندی محصولات

  • عکاسی

  • فیلمبرداری

  • نورپردازی

  • تجهیزات صدا

  • لوازم جانبی

  • لوازم جانبی موبایل

  • محصولات دست دوم

  • محصولات آموزشی

لوازم جانبی دوربین

(همه محصولات)

بهترین تنظیمات دوربین برای عکاسی ورزشی

تکنیک و ترفند
بهترین تنظیمات دوربین برای عکاسی ورزشی

خیلی از عکاس‌ها برای عکاسی ورزشی از حالت اولویت شاتر استفاده می‌کنند اما برخی دوربین‌های کامپکت از تنظیمات نیمه اتوماتیک یا دستی پشتیبانی نمی‌کنند. در صورتی که دوربین شما هم یکی از این دوربین‌ها است می‌توانید از حالت‌های Sports، Kids and Pets و یا Fast Shutter Speed استفاده کنید.

اما بهترین گزینه برای عکاسی ورزشی به خصوص در محیط‌های بسته استفاده از دوربین‌های DSLR یا بدون آینه و یک لنز با دیافراگم باز است. هرچقدر دیافراگم لنز بازتر باشد، برای مثال F2.8 می‌توانید سرعت شاتر را هم افزایش دهید. علاوه بر این، دوربین‌های DSLR و بدون آینه سریع‌تر از دوربین‌های کامپکت هستند و عملکرد خیلی بهتری هم در شرایط کم نور دارند.

با این حال، صرف نظر از نوع دوربینی که استفاده می‌کنید، چند متغیر مختلف به صورت مستقیم روی سرعت شاتر تاثیر گذار هستند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

ایزو یا حساسیت سنسور

برای اینکه بتوانید در عکاسی ورزشی از یک سرعت شاتر سریع استفاده کنید و حرکت را فریز کنید، باید حساسیت سنسور را روی پائین‌ترین مقدار ممکن قرار دهید. در صورتی که نور کافی دارید، ایزو 100 یا 200 کافی است اما اگر نور محیط کافی نیست، می‌توانید از ایزو بالاتر استفاده کنید. متاسفانه افزایش ایزو باعث ایجاد نویز در تصویر می‌شود اما تصویری که نویز داشته باشد، نسبت به یک عکس تار قابل قبول‌تر است.

[relatedpost post = “77400”]

دیافراگم

استفاده از دیافراگم باز، کمک می‌کند بتوانید از سرعت شاتر سریع‌تری استفاده کنید. اما به یاد داشته باشید که این کار ممکن است عمق میدان را کاهش دهد. به همین دلیل استفاده از یک دیافراگم متوسط در لنزهای زوم به شما کمک می‌کند تعادل بین مقدار نور و وضوح تصویر را حفظ کنید.

راهنمای عکاسی ورزشی

آموزش عکاسی مقدماتی

وایت بالانس

در مواقعی که قصد دارید در فضای آزاد عکاسی کنید، وایت بالانس خودکار عملکرد بهتری خواهد داشت اما در لوکیشن‌های داخلی از وایت بالانسی استفاده کنید که با نور محیط تطابق داشته باشد و یا دمای رنگ را به صورت دستی تعریف کنید. در مواقعی هم که با فرمت RAW عکاسی می‌کنید، می‌توانید در زمان ویرایش تصویر، وایت بالانس آن را تغییر دهید.

استفاده از لنز زوم

در صورتی که امکان استفاده از دیافراگم‌های خیلی باز را ندارید، سعی کنید با زاویه واید عکاسی کنید. دیافراگم لنز زمانی که زوم نکرده باشید در بازترین حالت خودش خواهد بود و اجازه ورود نور بیشتری را به سنسور دوربین می‌دهد که باعث می‌شود شما بتوانید از سرعت شاترهای خیلی سریع‌تر استفاده کنید. به جای زوم کردن از طریق لنز، می‌توانید سعی کنید تا جای ممکن به سوژه نزدیک شوید و یا در زمان ادیت عکس، آن را کراپ کنید.

[relatedpost post = “74592”]

استفاده از حالت عکاسی پی در پی (Burst)

حالت عکاسی پی در پی به شما این اجازه را می‌دهد که به صورت پیوسته از سوژه عکاسی کنید. این حالت برای عکاسی از یک سوژه که حرکات غیرقابل پیش‌بینی دارد و یا ثبت حرکت در یک مجموعه عکس مناسب است.

عکاسی ورزشی

آموزش عکاسی اقساطی

تمرین، تمرین، تمرین

علاوه بر تنظیمات دوربین، در عکاسی ورزشی تکنیک‌هایی مثل Panning هم به پویایی و زیبا شدن عکس‌های شما کمک می‌کنند. شما برای اینکه بتوانید از رویدادهای ورزشی عکس‌های خوبی بگیرید به مهارت زیادی نیاز دارید و به همین خاطر بهتر است قبل از اینکه از یک رویداد واقعی عکاسی کنید، تمرین زیادی داشته باشید تا محدودیت‌ها و قابلیت‌های دوربین دیجیتالی خودتان را بیشتر بشناسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط